Στοίχημα: “Μπάζουν” στο Αγρίνιο, “φονικοί” εκτός έδρας οι “άγιοι” – τριάδα για ταμείο στο x8!

Ενδιάμεσα σε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο και ένα συναρπαστικό ευρωπαϊκό τριήμερο, το σημερινό (07/12) κουπόνι περιλαμβάνει κυρίως αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές στην Ευρώπη. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα από Ελλάδα, Αγγλία και Νορβηγία, οι οποίες προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις από την interwetten. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Υπό πίεση στο Αγρίνιο

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το Αγρίνιο, όπου στις 19:30 ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΛ.

Δίχως νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ οι γηπεδούχοι, με 4 πόντους συγκομιδή βρίσκονται στην προτελευταία θέση και θα δώσουν ξανά μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η αλλαγή στη θέση του προπονητή δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, με το Δέλλα στον πάγκο ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον Άρη (0-1 εντός) και τον Παναθηναϊκό (2-1 εκτός) απολύτως δίκαια.

Η ΑΕΛ δεν βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Έχει μαζέψει δύο περισσότερους πόντους από το σημερινό της αντίπαλο και προβληματίζει με την εικόνα της. Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια απέτυχε να σκοράρει απέναντι σε Ατρόμητο (0-0 εντός) και Άρη (0-3 εντός). Υπό πίεση ο Γρηγορίου, η ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνα με το ρόστερ της.

“Καίγονται” για το αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες σήμερα, θα κυνηγήσουν αμφότερες τη νίκη και με τα αμυντικά θέματα που έχουν δεν θα είναι έκπληξη να δούμε πάνω από δύο γκολ.To Over 2 το βρίσκουμε στο 2.01 και αξίζει το ποντάρισμά μας. Σε περίπτωση επίτευξης δύο τερμάτων, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Επικίνδυνη εκτός η Σαουθάμπτον

Ταξιδεύουμε βόρεια και συγκεκριμένα στο Amex Stadium, όπου στις 22:00 Μπράιτον και Σαουθάμπτον κλείνουν την αυλαία της  11ης αγωνιστικής στην Premier League.

Δίχως νίκη σε πέντε αναμετρήσεις στο γήπεδό της η Μπράιτον (0-3-2), προέρχεται ωστόσο από το “μεγάλο” βαθμό απέναντι στη Λίβερπουλ (1-1). Ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος, δικαίως βρέθηκε πίσω στην επανάληψη και πήρε την ισοπαλία με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Είχε προηγηθεί το διπλό στην έδρα της Άστον Βίλα με 1-2.

Η Σαουθάμπτον προέρχεται από μία πικρή εντός έδρας ήττα στα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 2-0 με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γουόρντ-Πράους. Ο σπεσιαλίστας στα στημένα μέσος σέρβιρε από κόρνερ το 1-0 και με μία ακόμη άψογη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στην επανάληψη η ομάδα του Χάζενχουτλ έδωσε μέτρα στη Γιουνάιτεντ και το πλήρωσε. Ο Καβάνι είχε μία ασίστ και δύο γκολ στην ανατροπή για το 2-3. Εκτός έδρας οι “άγιοι” είναι πολύ επικίνδυνοι, χτυπούν στις κόντρες, έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά από το Μάρτιο μακριά από το γηπεδό τους.

Η Σαουθάμπτον έχει περισσότερη ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή και βολεύεται στα εκτός έδρας. Υποτιμάται από τις αποδόσεις και το 2 DNB στο 2.10 είναι επιλογή με αξία.

Κίνητρο και έδρα για την Ουλενσάκερ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές στη Νορβηγία. Στις 14:00, η Ουλενσάκερ υποδέχεται τη Σόγκνταλ για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Β’ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι είναι 11οι, στο +2 από τα μπαράζ υποβιβασμού και κλείνουν τη σεζόν στην έδρα της ουραγού Κόνγκσβιγνκερ. Προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα (3-1) στη Στρόμεν, αλλά στο γήπεδό τους προέρχονται από 4 σερί νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό!

Η Σόγκνταλ δεν προλαβαίνει την απευθείας άνοδο και μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζεται ήδη για τα playoffs ανόδου. Προβληματική εκτός έδρας τελευταία, στις 5 τελευταίες εξόδους της μετρά 4 ήττες και μία ισοπαλία.

Βαθμολογικό κίνητρο και συμπεριφορά εντός/εκτός μας οδηγούν στην Ουλενσάκερ, η οποία μάλιστα προσφέρεται ως μεγάλο αουτσάιντερ. Θα την επιλέξουμε με +1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις