Πρώτη και αήττητη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου

Για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου τοπικού της ΕΣΠΕΚΕΛ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου κέρδισε την αντίστοιχη του Α.Ο. Σκοπέλου με σκορ 3-1 σετ (25-21, 25-10, 24-26, 25-14). Η νεανική ομάδα της Σκοπέλου έδειξε πιο αγωνιστικό πρόσωπο στον δεύτερο αγώνα με τον Γ.Σ. Βόλου, πάλεψε και πίστεψε σε κάτι καλύτερο, κερδίζοντας το 3ο σετ. Η ομάδα…

…του Γ.Σ. Βόλου αντέδρασε στο 4ο σετ, έφτασε στη νίκη και στη διατήρηση της πρωτιάς. Στον άλλο αγώνα του ομίλου ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε εκτός έδρας την Α.Ε. Διμηνίου με 3-0 σετ.
Βαθμολογία
1. Γ.Σ. Βόλου 12
2. Ολυμπιακός Β. 9
3. Α.Ο. Σκοπέλου 3
4. Α.Ε. Διμηνίου 0
Επόμενος αγώνας για τον Γ.Σ. Βόλου είναι αυτός με τον Ολυμπιακό το Σάββατο 12/12 στις 21.00 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», που θα κρίνει και την 1η θέση, η οποία οδηγεί απευθείας στα μπαράζ ανόδου για την Β Εθνική.
Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ( Ξανθόπουλος Παν.-Γιόλας Αποσ.) Τριπύλα, Παιχνιδοπούλου, Τσαπραΐλη, Κουριαννίδου, Ράμπου, Πατσή, Σταμοπούλου (L), Ραμιώτη (L) Κωστοπούλου, Κωστή, Τσελεπή, Σίμου, Γιόλα, Τσιροπούλου.
Πρεμιέρα και για τις κορασίδες του Γ.Σ. Βόλου στον Αμπελώνα Λάρισας για την 1η αγωνιστική, όπου και αντιμετώπισαν τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα. Η ομάδα πάλεψε για 90 λεπτά, αλλά στο τέλος τα σετ πήγαιναν για την ομάδα της Λάρισας. Τελικό σκορ 3-0 σετ (25-22, 25-22, 25-17). Τέσσερις αθλήτριες από τον Αμπελώνα έχουν συμμετοχές και στη γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Β Εθνική. Στο συγκεκριμένο αγώνα ο αντίπαλος προπονητής δεν έκανε καμία αλλαγή, γεγονός που δείχνει την ανταγωνιστικότητα που έδειξαν οι αθλήτριες του Γ.Σ. Βόλου.
Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ (Ξανθόπουλος Π.-Γιόλας Απ.) Κωστοπούλου,Τσελεπή, Σίμου, Κωστή, Γιόλα, Τσιροπούλου, Μήτα (L) Κωστάκη, Καραδήμου, Μακρή, Γκινίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις