Στόχος το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» για Ολυμπιακό Β.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει το Σάββατο 12/12 ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, να πάρουν το «τρίποντο» και ελπίζουν να έχουν απώλειες βαθμών κάποιες από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα…

…στη βαθμολογία. Η Λάρισα θα αγωνιστεί αύριο Παρασκευή στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, ενώ στα γήπεδά τους αγωνίζονται τα Τρίκαλα (με Λαμία), Απόλλων (με Καλλιθέα) και Κέρκυρα (με Παναιγιάλειο).
Πέρα από τον τραυματία Διαμαντόπουλο, επίσης τραυματίας είναι ο Ορέστης Νικολόπουλος, ενώ τιμωρημένος είναι ο Αρβανίτης (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής). Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου βρίσκεται ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως και θέτει υποψηφιότητα να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου.
Στη σημερινή προπόνηση ο Σούλης Παπαδόπουλος θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στο παιχνίδι του Σαββάτου. Σίγουρα θα υπάρξει μια αναγκαστική αλλαγή στο κέντρο της άμυνας, ενώ πιθανότατα να δούμε τον Τσιάρα και πάλι στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις