“Συγκεκριμένοι χαρακτήρες ποδοσφαιριστών δεν αρμόζουν στην ιστορία μας”

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αναφορικά με τις προσφυγές των Αντώνη Τσιάρα και Αλέξανδρου Μπακουλάτι, κατά του Ολυμπιακού Βόλου, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής:

“Σε απάντηση των όσων γράφτηκαν στο ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής σελίδας flnews αναφορικά με τις προσφυγές των Τσιάρα και Μπακουλάτι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θεωρεί υποχρέωση της να ενημερώσει το αναγνωστικό κοινό και πρωτίστως τους φιλάθλους της ομάδας μας για τα κάτωθι:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στον «κύριο» Αντώνη Τσιάρα έως και τον Ιανουάριο έχοντας ουσιαστικά καλύψει στο ακέραιο το 70% των υποχρεώσεων της απέναντι στον ποδοσφαιριστή.

Πράγματι με την εμφάνιση της πανδημίας – και φυσικά με όλες τις καταστροφικές συνέπειες που είχε σε όλους τους τομείς της οικονομίας – και την επιβολή της πρώτης καραντίνας από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο και εμείς, όπως -και αν όχι όλες- αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ, αδυνατούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Να σημειωθεί δε εδώ ότι εκείνη την χρονική περίοδο περιμέναμε να λάβουμε χρήματα από τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες, τα οποία και δεν πήραμε ποτέ.

Ενώ λοιπόν ο Αντώνης Τσιάρας ήταν στο ακέραιο πληρωμένος έως και τον Ιανουάριο από την ΠΑΕ και για τους μήνες της καραντίνας πληρωνόταν τα χρήματα που έδινε σε όλους τους εργαζομένους που τέθηκαν σε αναστολή το κράτος εκείνος διεκδικεί και τους μισθούς του για εκείνους τους μήνες που οι ομάδες ήταν σε αναστολή (!) όπως και δώρο Πάσχα και επίδομα αδείας καλοκαιριού! Βέβαια απλήρωτος είναι κάποιος που δουλεύει, προσφέρει και δεν πληρώνεται, όχι κάποιος που κάθεται, πληρώνεται από το κράτος αλλά διεκδικεί και χρήματα που δεν δούλεψε!

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση πως αυτές οι τακτικές και οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες ποδοσφαιριστών δεν αρμόζουν στην ιστορία μας και δεν αξίζουν να φορούν την φανέλα του Συλλόγου μας.

Επίσης θα μπορούσε ο Αντώνης Τσιάρας να πάρει παράδειγμα από άλλους συναδέλφους του όπως ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη και διαχρονική αξία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο οποίος έδειξε το ήθος και την ανθρωπιά του και όχι μόνο δεν διεκδίκησε χρήματα, αλλά ήρθε σε συμβιβαστική λύση το καλοκαίρι με την ΠΑΕ και μάλιστα συνέχισε να είναι στο δυναμικό των ερυθρολεύκων έως και τον Αύγουστο.

Σε ότι αφορά τον Αλέξανδρο Μπακουλάτι είναι πράγματι ανάξιο λόγου να ασχοληθούμε. Θα αναφέρουμε μόνο ότι μετά τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζει την καριέρα του στο Α’ Τοπικό Αθηνών.

Ο Ολυμπιακός Βόλου επενδύει σε χαρακτήρες, σε ανθρώπους που έχουν όρεξη να παίξουν μπάλα, που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ευτυχώς πλέον έχει ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ από την βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και από ανθρώπους που δεν σέβονται ούτε ανθρώπους αλλά ούτε και τις συνθήκες και τις εποχές που ζούμε.

Είμαστε υπερήφανοι για τους ποδοσφαιριστές που αυτή την στιγμή απαρτίζουν την ομάδα μας και ο χρόνος είναι εκείνος που θα μας κρίνει όλους!”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις