Καγιούλης: Ξεκινάμε άμεσα… ή τελειώνουμε!

Ο ισχυρός άνδρας του Καραϊσκάκη, Νίκος Καγιούλης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2.

«Αντέχουμε ακόμη, είμαστε δυνατοί. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ενημέρωση δεν υπάρχει από την Πολιτεία για το αν θα ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα και αυτό είναι δύσκολο γιατί οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι μεγάλες. Σε κάθε τηλεδιάσκεψη συζητάμε και το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσουμε καν, γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν από τον Μάρτιο μέχρι τώρα» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάποιο επιχείρημα, όλοι λένε ότι έχουμε δίκιο, ότι πρέπει και εμείς να παίξουμε, όπως η Σούπερ Λιγκ. Ο ένας το ρίχνει στον άλλον. Οι υπεύθυνοι στους λοιμωξιολόγους, που τους στείλαμε επιστολή ότι θα τηρούμε το πρωτόκολλο, δίνουν το ok και ρίχνουν την ευθύνη στην Κυβέρνηση. Δεν έχει λογική που η 2η επαγγελματική κατηγορία δεν αγωνίζεται, ενώ σε όλες τις χώρες παίζουν ποδόσφαιρο».

Τόνισε ότι: «Σε εμάς, στην δική μας επιχείρηση, είναι πληρωμένοι άπαντες. Τον Νοέμβριο βρισκόμαστε σε αναστολή, πληρώθηκαν οι παίκτες έναν μισθό από το κράτος και δόσεις συμβολαίων από εμάς, όπως και το τεχνικό τιμ. Αν δεν ξεκινήσουμε άμεσα νομίζω ότι το τέλος είναι κοντά. Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει για το θέμα του στοιχήματος, θα συζητηθεί τον Ιανουάριο και θα αποφασιστεί αν μοιραστούν χρήματα στις τρεις πρώτες κατηγορίες, κάτι που είναι και το δίκαιο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις