«Να παρθούν αποφάσεις για την SL2»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΦ Ιεράπετρας, σύμφωνα με την οποία καλεί την πολιτεία να σταματήσει την ασάφεια όσον αφορά τη SL2 και να πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΙ:

«Η Ελλάδα όπως και όλη η υφήλιος ζει στους ρυθμούς της πανδημίας του covid. Ομως ενώ όλοι γνωρίζουν πότε θα δουλέψουν και πότε θα κλείσουν, οι ομάδες της SL2 ζουν μια πρωτοφανή αβεβαιότητα όπου κάθε απόφαση έχει και ένα μισάνοικτο παράθυρο. Είτε αυτή η απόφαση αφορά το πρωτάθλημα είτε ακόμα και το Κύπελλο. Ένα τεράστιο ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ όλη η SL2.

Η ΠΑΕ ΟΦΙ όλο αυτό το διάστημα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να μπορούν να ζουν, να μπορούν να συντηρούνται, να μπορούν να κάνουν τις ατομικές προπονήσεις τους. Μην θεωρείτε υπερβολή τα παραπάνω εκτός κι αν δεν έχετε επίγνωση των παράπλευρων απωλειών της καραντίνας.

Ο ΟΦΙ λοιπόν κάνει ότι μπορεί. Όμως μέχρι πότε; Η πολιτεία έχει μία πολύ συγκεκριμένη υποχρέωση. Να σταματήσει την ασάφεια όσον αφορά την SL2. Nα πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις, όποιες κι αν είναι αυτές. Φυσικά προτεραιότητα είναι η υγεία όλων μας και η καλύτερη άμυνα απέναντι στην πανδημία. Αλλά πρέπει και με κάποιο τρόπο να λήξει η ομηρία των ΠΑΕ, των προπονητών, των παικτών».