Λόπεθ: «Το πνεύμα που έχουμε ως ομάδα κάνει τη διαφορά»

Ο τεχνικός του Βόλου στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα που έβγαλε σε ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του για να φύγει με τον βαθμό στις καθυστερήσεις από την Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άνχελ Λόπεθ στη NOVA μετά το 1-1 με τον Αστέρα:

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Το πιστεύω γιατί είναι ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια ταπεινή αλλά φιλόδοξη ομάδα που θέλει να κάνει τη διαφορά. Το πνεύμα που έχουμε κάνει τη διαφορά με τις άλλες ομάδες».

Για το γεγονός ότι η εμφάνιση δεν ήταν καλή και για το αν ο Βόλος είχε τύχη: «Σίγουρα αλλά πρέπει να σκεφτούμε και τις απουσίες που είχαμε με τραυματισμούς και κάρτες. Είμαστε μια ομάδα που δημιουργήθηκε με 16 νέους παίκτες και με έναν προπονητή που ήρθε με την έναρξη της σεζόν. Χωρίς τον Τσοκάνη και τον Μπαριέντος που μας βοηθάνε στη συνοχή στο κέντρο, είχαμε σήμερα τους Ριένστρα και Νίνη που είναι 8άρια, συνεπώς αυτό μας κόστισε στη δημιουργία».

Για την εμφάνιση του Νίνη ως αμυντικός χαφ: «Δεν ανακαλύψαμε σήμερα την ποιότητά του. Σήμερα του ζήτησα να είναι ένας μαχητής και το έκανε. Ρισκάραμε που τον χρησιμοποιήσαμε ως αμυντικό μέσο, όμως παίρνουμε ρίσκα από την αρχή του πρωταθλήματος και αυτή είναι η ταυτότητα της ομάδας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις