Ντεντάκης: «Ομάδα φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα»

Ο Αντώνης Ντεντάκης εγκωμίασε το ομαδικό πνεύμα του Βόλου μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη και περιμένει πώς και πώς την επιστροφή των τραυματιών.

Αναλυτικά:

«Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από εμάς, δεν θα κρυφτώ από αυτό, αλλά έχουμε δείξει πολλές φορές ότι ακόμα και όταν είμαστε πίσω στο σκορ κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να σκοράρουμε, δεν τα παρατάμε ποτέ και γι’ αυτό δικαιωνόμαστε, δεν είναι η πρώτη φορά που μένουμε πίσω στο σκορ με δέκα παίκτες αυτή τη σεζόν και καταφέρνουμε να πάρουμε βαθμό στα τελευταία λεπτά.

Αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει ψυχικά αποθέματα, πιστεύουμε όλοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμα και με δέκα ή και με εννέα παίκτες όπως στη Λάρισα. Προσπαθούμε για το καλύτερο, δίνουμε ό, τι έχουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά έχουμε πολλές απώλειες. Δεν είναι δικαιολογία, είναι πραγματικότητα, λείπουν παίκτες που χρειαζόμαστε πολύ. Επίσης  πολλοί παίκτες έχουμε χάσει λίγο το ρυθμό μας λόγω της καραντίνας. Ο κόσμος δεν το ξέρει αλλά όταν ένας παίκτης μένει 20-25 μέρες στο σπίτι όπως εγώ, άλλοι παίκτες έμειναν δύο εβδομάδες, θέλει καιρό για να ξαναβρεθεί ο ρυθμός και να είσαι στο 100%.

Κρατάω τη θέληση όλων των παιδιών, και αυτών που ήρθαν από τον πάγκο, είμαστε ομάδα, το έχουμε αποδείξει, ό, τι και να γίνει προσπαθούμε να πολεμήσουμε και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και όταν γυρίσουν οι τραυματίες θα συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα».