Αϊβαζογλου: «Μην τα μπερδεύουμε…»

Ο ισχυρός άντρας των Τρικάλων, Ηλίας Αϊβάζογλου ήταν επικριτικός για την πρόταση του ΟΦΗ να δοθεί ποσοστό από το solidarity της UEFA στους παίκτες της Superleague 2.

Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5», ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, Ηλίας Αϊβάζογλου, τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές πληρώνονταν κανονικά το διάστημα που δεν βρίσκονταν σε αναστολή, ενώ το μεγαλύτερο πλήγμα το έχουν πάθει οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά τι είπε:

«Θέλω απλά να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Ο ΟΦΗ θέλει να είναι εντάξει. Δεν μπορεί να είναι η Αγία Παναγία και να μοιράζει λεφτά στους παίκτες. Προσβάλλει εμάς. Υπάρχουν παίκτες απλήρωτοι; Με ποιο δικαίωμα δίνει λεφτά σε παίκτες που ανήκουν στις ΠΑΕ. Το μήνυμα είναι να κλείσουν οι ΠΑΕ; Το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχονται οι ΠΑΕ. Δεν έχουν αγωνιστεί, όχι δεν έχουν πληρωθεί. Μην τα μπερδεύουμε. Οι ΠΑΕ δεν έχουν πληρωθεί. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πληρωθεί.

Ορθώς ο κ. Μπαντής διεκδικεί για τους παίκτες ό,τι καλύτερο μπορεί αλλά ο ΟΦΗ με ποιο ηθικό δικαίωμα το κάνει αυτό. Εδώ και εννέα μήνες οι παίκτες πληρώνονται. Όσους μήνες δεν ήμασταν σε αναστολή πήραν τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί, τους μήνες της αναστολής πήραν αυτά που έπρεπε από το κράτος. Οι ΠΑΕ δεν έχουν έσοδα και δεν παίρνουν αυτά που δικαιούνται. Τα χρήματα που έστειλε η UEFA για να μοιραστούν σε όλες τις ομάδες που πάνε; Δεν έχουμε πάρει ευρώ. Τα πήραν οι ομάδες της Super League 1. Ο ΟΦΗ τώρα τι κάνει; Πάει να το παίξει καλός στους παίκτες;».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις