Δεν εξαιρέθηκε το ποδόσφαιρο από τα μέτρα της κυβέρνησης μέχρι 7/1

Το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα η Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και ο υπόλοιπος αθλητισμός που είναι σε αναστολή, δεν εξαιρέθηκαν από τα μέτρα της κυβέρνησης μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊου, βάσει όσων είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Προφανώς πρυτανεύει η άποψη που εξέφρασε ο κ. Σύψας και ς ο κ. Βατόπουλος  (αμφότεροι μέλη της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων) ότι “βρισκόμαστε  εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε όλη την Ελλάδα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμφωνήσει κανείς στο άνοιγμα οποιασδήποτε δραστηριότητας”.

Το ίδιο είπε και ο κ. Πέτσας: “Δεν μπορούμε, κατ’ επέκταση, να προχωρήσουμε σε επανεκκίνηση οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων με τον τρόπο και στον χρόνο που όλοι θα θέλαμε”.

Υπενθυμίζεται ότι μα βάση την απόφαση της ΕΠΟ για το Κύπελλο οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 μπορούν να συμμετάσχουν εφόσον έχουν πάρει άδεια έως τις 5 Ιανουαρίου. Βέβαια, μέχρι τότε υπάρχει χρόνος, αφού οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις