Τοροσίδης στον διαιτητή του Ολυμπιακός-Βόλος: «Γ@@έστε, παίξτε καλά»

Στη δημοσιότητα ήρθε το κατηγορητήριο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Η θεσσαλική ομάδα κατήγγειλε με ανακοίνωσή της αρρωστημένες συμπεριφορές στο ημίχρονο του αγώνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr, στην έκθεσή του ο διαιτητής του αγώνα, Γιάννης Παπαδόπουλος, καταγράφει τις ύβρεις που δέχτηκε στο ημίχρονο από τον Βασίλη Τοροσίδη.

«Μετά τη λήξη του α’ ημιχρόνου και ενώ οι διαιτητές κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, λίγο πριν φτάσουν στη φυσούνα, τους πλησίασε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Β. Τοροσίδης και διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή του αγώνα, λέγοντας την εξής υβριστική φράση: “Τι δίνεις σήμερα, γ@@έστε. Παίξε καλά, ήταν καθαρή κόκκινη”», ανέφερε ο Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια καταγράφεται και η φραστική επίθεση του Βαγγέλη Μπαλόκα στον Θεσσαλονικιό διαιτητή.

«Μετά τη λήξη του α’ ημιχρόνου και ενώ οι διαιτητές κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, τους πλησίασε ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνα του Ολυμπιακού, Ευ. Μπαλόκας και απευθυνόμενος στο διαιτητή του αγώνα είπε την εξής υβριστική φράση: “Σε έχει ξεφτιλίσει ο Γκορτσίλας στο VAR και σε εκθέτει”», σημειώνεται.

Ακόμη αναφέρεται η παρουσία διάφορων διαπιστευμένων με διακριτικά του Ολυμπιακού που έβριζαν.

«Μετά τη λήξη του α’ ημιχρόνου και ενώ οι διαιτητές κατευθύνονταν στα αποδυτήριά τους, άτομα με διαπιστεύσεις της SUPER LEAGUE, διακριτικά του Ολυμπιακού, καθώς και άτομα εγγεγραμμένα στο φύλλο αγώνα απηύθυναν προς τους διαιτητές τις εξής υβριστικές φράσεις: “Τι μ@@κίες κάνετε και δεν πάτε στο VAR» και «Γ@@μένε κοίτα το VAR, του έχουνε ανοίξει το κεφάλι”».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις