Τεράστιο διπλό ο ΟΦΗ, έστειλε στα… τάρταρα την ΑΕΛ!

Η λάθος εκτίμηση του Τιμ Σπαρβ ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στον ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΛ (0-1), σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να προστατεύσουν τις άμυνες τους και το μηδέν. Στο δημιουργικό κομμάτι ΑΕΛ και ΟΦΗ έκαναν αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις στις δύο περιοχές.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να δημιουργήσει ανεβάζοντας κυρίως του Ουές από τα δεξιά χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια μεγάλη στιγμή στην άμυνα της ΑΕΛ. Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα της Κρήτης ήταν στο 25ο λεπτό όταν ο Σαρδινέρο βγήκε απέναντι από τον Νάγκι αλλά πλάσαρε άουτ.

Τις περισσότερες πρωτοβουλίες για την ΑΕΛ πήραν οι Πλατέλλας, Φιλίπ, με τον δεύτερο να βρίσκει στο 30ο λεπτό τον Πινακά μέσα στην περιοχή αλλά η κεφαλιά του νεαρού άσου κατέληξε στα χέρια του Σωτηρίου.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν άλλαξε η κατάσταση. Οι δύο ομάδες έδειξαν αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι.Η ΑΕΛ προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της, με τον Γιάννη Τάτση να αλλάζει πρόσωπα και επιθετικό δίδυμο.

Ο ΟΦΗ όμως κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μετά από εκτέλεση φάουλ του Λυμπεράκη και λάθος εκτίμηση του Σπαρβ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, προσθέτοντας τρεις βαθμούς στην βαθμολογία του.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι – Μπέρτος (63’ λ. τρ. Γλυνός), Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιχαήλ – Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (80′ Ζαχαράκης), Φίλιπ, Πλατέλλας – Πινακάς (56’ Τρούγιτς), Ντουρμισάι (56’ Γιουνές)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου – Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης – Ουές, Στάικος, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (78′ Γιάννου), Λυμπεράκης (86′ Κοροβέσης) – Στάρτζεον (93′ Γρίβας), Σαρντινέρο

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις