Πορτογαλική «βόμβα»!:«Θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Ραφίνια»

«Φωτιά» βάζουν στον Ολυμπιακό οι φήμες που θέλουν τον Ραφίνια να θέλει να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «tvi24» ο 36χρονος μπακ θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ζόρζε Ζέσους. Οι Ίβηρες αναφέρουν ότι ο Ραφίνια επιθυμεί να αγωνιστεί στη Μπενφίκα, για να συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή του στη Φλαμένγκο.

Ο έμπειρος μπακ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2022 και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει βασικό τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ραφίνια υπό τις οδηγίες του Ζόρζε Ζέσους στη Φλαμένγκο είχε κάνει 38 συμμετοχές και μάλιστα είχε δώσει και 8 ασίστ.

Για να συνεργαστεί ξανά με τον Ζόρζε Ζέσους, όμως, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, θα πρέπει ο έμπειρος προπονητή να παρεκκλίνει από το πλάνο του και να αφήσει στην άκρη δύο βασικές αρχές, που έχει περάσει στην ομάδα του.

Ο Ζέσους στην Μπενφίκα χρησιμοποιεί ψηλούς παίκτες στα πλάγια, ενώ όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, θέλει να ανανεώσει την άμυνα και οι «Αετοί» να αποκτήσουν νέους παίκτες, μικρότερης ηλικίας, που θα δώσουν άλλη πνοή στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή η άμυνα της Μπενφίκα απαρτίζεται κυρίως από έμπειρους παίκτες, μεγάλης ηλικίας και αυτό είναι κάτι που θέλει να αλλάξει ο Ζόρζε Ζέσους, σύμφωνα με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις