Απορούν οι ξένοι του Ολυμπιακού Β. γιατί δεν αρχίζει η Φούτμπολ Λιγκ

Η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 προμηνύει την έναρξη του πρωταθλήματος, πιθανότατα με τον ερχομό το νέου έτους, ενώ ανοίγει το δρόμο και για την άμεση επιστροφή στις προπονήσεις και για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.

Η εκτίμηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου είναι, πως οι ομαδικές προπονήσεις για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ θα αρχίσουν με την έναρξη του νέου έτους και υπολογίζεται το πρωτάθλημα να αρχίσει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Πάντως, η επανέναρξη φαντάζει πιο δύσκολη, από τη στιγμή που υπάρχει μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό οφείλουν θα προετοιμαστούν, όσο το δυνατόν καλύτερα, για να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, τεχνική ηγεσία, τεχνικό διευθυντή και διοικούντες την ΠΑΕ, γυμνάζονται σε ανοιχτούς χώρους, ακολουθώντας το πρόγραμμα που τους έχει χορηγηθεί. Τόσο αυτοί που παραμένουν στο Βόλο, όσο και εκείνοι που έχουν πάρει άδεια από τη διοίκηση και περνούν τις μέρες της καραντίνας στα μέρη καταγωγής τους, μαζί με την οικογένειά τους.

Η όλη κατάσταση του κορωνοϊού είναι φυσικό να δημιουργεί προβλήματα και στους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού βιώνουν κάτι πρωτόγνωρο. Απορούν, μάλιστα, γιατί δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στην Ελλάδα στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες, τη στιγμή που σε άλλες χώρες της Ευρώπης τα πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις