Έχει πρόβλημα στο “σπίτι” του ο Βόλος

Αυτή τη φορά ο Βόλος είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα και μάλιστα για πάνω από μία ώρα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του, με τον Ουάρντα να χάνει πέναλτι και τους «κυανέρυθρους» να μένουν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Στο σπίτι του ο Βόλος έχει πρόβλημα. Δεν μπορεί να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και δεν είναι τυχαίο πως από τα έξι ματς που έχει δώσει, ως γηπεδούχος, έχει νικήσει μόνο σε ένα (τον ΠΑΣ Γιάννινα). Μάλιστα, δεν έχει σκοράρει στα μισά ματς στο Πανθεσσαλικό, σε αντίθεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια που πάντα βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ εγκλωβίστηκαν στο παιχνίδι του Παναιτωλικού, ήταν ανούσιοι επιθετικά, χωρίς φαντασία και προβλέψιμοι στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονταν.
Είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω σ’ έναν πολύ καλό Νίκο Μελίσσα, με τον πρώην τερματοφύλακα του Βόλου να είναι εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια του, με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι του Ουάρντα.
Ο Βόλος έπαιξε τον Παναιτωλικό σαν τη «γάτα με το ποντίκι», αλλά μέχρι εκεί. Ελάχιστες καλές επιθετικές προσπάθειες, απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, η οποία μετά την αποβολή του Τζανακάκη στο 28’ κλείστηκε στο… καβούκι της με στόχο να μην δεχθεί γκολ.
Με τον βαθμό αυτόν ο Βόλος έφτασε τους 15 και δεν είναι πλέον στην εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, αν και ισοβαθμεί με τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να έχουν κερδίσει με 4-1 στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις