«Βόμβες» από ΠΑΟΚ: «Οι λάκκοι φιλοξενούν αυτούς που τους σκάβουν – Τιμωρία σε Σιαμπάνη»

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας που άνοιξε μετά τις καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά – Ζητούν την τιμωρία Σιαμπάνη για 2 χρόνια βάσει των κανονισμών, θέτουν ερωτήματα για «σκοτεινά» σημεία της υπόθεσης και περιμένουν να καταθέσουν όσα γνωρίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό, πως ακόμη και μετά τις άτακτες υποχωρήσεις των εμπλεκομένων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμεί να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η έρευνα μετά τις καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά.

Περιμένουμε από τη διαδικασία να γίνουμε σοφότεροι, όταν λογικά ο καταγγέλων δώσει τα ΔΥΟ ονόματα- όπως ο ίδιος είπε- των ανθρώπων που προσέγγισαν τον Μάριο Σιαμπάνη.

 

Περιμένουμε να επιβληθεί η ποινή που προβλέπεται σε ποδοσφαιριστή που προσεγγίζεται για δωροδοκία και δεν το καταθέτει εντός 48 ωρών. Για το θέμα θα προσφύγουμε στην Επιτροπή Δεοντολογίας που είναι υποχρεωμένη πλέον βάσει του Κώδικα Δεοντολογίας (άρθρο 30) να αποκλείσει τον ποδοσφαιριστή Μάριο Σιαμπάνη από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα για 2 χρόνια.

Περιμένουμε να δούμε πώς θα υπερασπιστεί τον Μάριο Σιαμπάνη η πληρεξούσια δικηγόρος του, αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού, Λίνας Σουλούκου. Υπάρχουν σχετικά mail άλλωστε στα οποία αναφέρεται πως είναι εντολέας του και τα οποία είναι στη διάθεση της εισαγγελίας.

Άλλωστε, ακόμη κι αν δεν κληθούμε, θα πάμε αυτοβούλως και έχουμε πλέον πάρα πολλά να καταθέσουμε.

Περιμένουμε, τέλος, να δούμε μέσω ποιάς επιτροπής θα προσπαθήσουν να διαφύγουν τώρα αυτοί που στήνουν σκευωρίες εναντίον του ΠΑΟΚ και πώς θα δικαιολογήσουν, σε όλα τα εγχώρια και διεθνή όργανα, τη στημένη απόπειρα δωροδοκίας που επιχείρησαν να στήσουν. Οι ποινές είναι βαρύτατες και ο Αυγενάκης δεν αρκεί.

Κάποια στιγμή οι λάκοι φιλοξενούν εκείνους που τους σκάβουν. Είμαστε ακόμη στην αρχή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις