Δήμητρα: Έτοιμοι να αγωνιστούμε όποτε κρίνουν τα αρμόδια όργανα

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης ανυπομονεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τον υπεύθυνο Τύπου της ομάδας, Λευτέρη Στουμπίτσογλου, να τονίζει με ανάρτηση στη σελίδα του συλλόγου στο facebook τα εξής:

«Φίλες και φίλοι, πολλά λέγονται κι ακούγονται όλες αυτές τις μέρες της καραντίνας για το πως και πότε θα επανεκκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι, λοιπόν, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις δικές μας σκέψεις πάνω στο θέμα μιας και όλοι λένε και κάτι ανάλογα με το τι συμφέρει και τον καθένα. Αφού ευχηθούμε σε όλους να είστε υγιείς και να έχετε καλές γιορτές να πούμε πως η Δήμητρα, πρωτοεμφανιζόμενη στη Γ’ Εθνική και με δύο μήνες σχεδόν εντατική προετοιμασία ξεκίνησε θέλοντας να διακριθεί και σε αυτή την κατηγορία.

Ξεκίνησε, λοιπόν και έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με την απειρία μας, τα λάθη μας, αλλά και το αγωνιστικό πάθος των παικτών και της διοίκησης. Χτυπηθήκαμε από τον Covid-19, αλλά το ξεπεράσαμε και συνεχίζουμε. Θέλουμε, λοιπόν, να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και πιστεύουμε να ξεχωρίσουμε σε αυτό. Όλοι οι παίκτες μας κάτω από την ομπρέλα της ασφαλείας που ανοίγει η διοίκηση προπονούνται ατομικά ώστε να είναι έτοιμοι όποτε αυτό γίνει εφικτό.  Μάλιστα η Δήμητρα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να διακριθούμε.

Το να συζητάμε αν θα πρέπει να συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα είναι κάτι που δεν το συζητάμε. Όποιος δεν μπορεί καλό θα ήταν να μην είχε δηλώσει εξαρχής την συμμετοχή του. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα λοιπόν… Εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να αγωνιστούμε όποτε αυτό κριθεί από τα αρμόδια όργανα και για να δανειστούμε και μια ναυτική έκφραση «θα πλεύσουμε πάση δυνάμει».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις