Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζουν Γκενκ και Τάργκου Μούρες

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων σε Champions League και Europa League, μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Τέσσερις επιλογές έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής, ενώ δύο ακόμη προβλέψεις προκύπτουν από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα η Vistabet.

Νίκη για Γκενκ

Ξεκινάμε με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας, το οποίο είναι το «διπλό» σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι του Βελγικού πρωταθλήματος, Βέστερλο – Γκενκ. Να μαζέψει τα «κομμάτια» της θέλει σήμερα η Βέστερλο, μετά την παροιμιώδη «σφαλιάρα» απ’ τη Λέουβεν την περασμένη εβδομάδα. Τίποτα δε λειτούργησε σωστά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπήκαν στο ματς «υπνωτισμένοι», έχαναν 3-0 στο ημίχρονο. Είναι γνωστό πλέον ότι η Βέστερλο αποτελεί μια τεράστια απογοήτευση, έχει ρεκόρ 2-6-10, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα με 40 γκολ παθητικό και την χειρότερη επίθεση με 19 γκολ ενεργητικό. Από την άλλη πλευρά, χρειαζόταν μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα η Γκενκ την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Άντερλεχτ, τελικά τα κατάφερε. Κατόρθωσε να «απενεργοποιήσει» τους ποιοτικούς αντιπάλους της, τους κράτησε στο «μηδέν» και πήρε μάλλον πιο ξεκούραστα απ’ ότι περίμενε το 0-0, το οποίο κρίθηκε δίκαιο. «Πρέπει να «χτίσουμε» πάνω σ’ αυτή την ισοπαλία και να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος του 2015», επεσήμανε ο έμπειρος προπονητής. Εφικτή η επιθυμία του Μας, καθότι η Γκενκ παίζει με Βέστερλο, Σεντ Τρούιντεν (εντός) και Σαρλερουά (εκτός) μέχρι το τέλος του έτους.

«Τρίποντο» η Τάργκου Μούρες

«Δυνατή» πρόταση προκύπτει και από τη Ρουμανία. Πρόκειται για τον «Άσσο» σε απόδοση 1.96 στον αγώνα Τάργκου Μούρες – Ιάσι. Η Τάργκου Μούρες κατάφερε να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της Βολουντάρι. Μετά από τρεις εβδομάδες, μάλιστα, επιστρέφει στην φυσική της έδρα, το «Trans-Sil», καθώς ολοκληρώθηκαν τα έργα. Οριακά βρίσκεται εντός πλέι οφ, καθώς έχει διαφορά έξι βαθμών από την Ιάσι που την ακολουθεί. Στον αντίποδα, τα έξι παιχνίδια χωρίς ήττα έφτασε η Ιάσι, που την προηγούμενη αγωνιστική έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Άστρα Γκιουργκίου. Παραμείνει στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέι οφ, αλλά αν θέλει να πετύχει κάτι καλύτερο τη φετινή χρονιά, θα πρέπει να γίνει πιο επιθετική, καθώς με μόλις 16 τέρματα, έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Θα στηρίξουμε σήμερα τους γηπεδούχους, οι οποίοι θεωρούμε ότι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Κερδίζει η Οσέρ

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.35 στην αναμέτρηση της Β’ Γαλλίας, Οσέρ – Σοσό. Σαν μεγάλη ομάδα, με χαρακτήρα και προσωπικότητα, αντιδρά η Οσέρ, που κατάφερε να αφήσει πίσω της τις κάκιστες εμφανίσεις και την γκρίνια. Επέστρεψε αποφασισμένη να δώσει απαντήσεις απ’ τη διακοπή, πέρασε με το εντυπωσιακό 0-1 απ’ την έδρα της εξαιρετικής Μετς, συνέχισε με το εντός έδρας 3-1 επί της Κρετέιγ και την περασμένη αγωνιστική πήρε εκτός έδρας 0-0 απ’ την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ντιζόν. Σε αρκετά καλή κατάσταση βρίσκεται η Σοσό, από την πλευρά της, στα πρώτα παιχνίδια του Αλμπέρ Καρτιέ στον πάγκο της. Το επιβεβαίωσε και την περασμένη αγωνιστική με το 2-2 εντός έδρας κόντρα στη Νανσί, μια απ’ τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Ήταν ένας πόντος που δίνει ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, μόλις στο +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι σαφές ότι θα παλέψουν μέχρι το φινάλε της σεζόν. Σήμερα, θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους που πιστεύουμε ότι έχουν το προβάδισμα.

Με τα γκολ στο «Μολινό»

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.08 στον αγώνα της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, Γουλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ. Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Γουλβς. Μετά τις τρεις σερί ισοπαλίες κόντρα στις Μπέρνλι (0-0 εντός έδρας), Ίπσουϊτς (2-2 εκτός έδρας) και Μίλτον Κέινς Ντονς (0-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Τζάκετ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ρόδεραμ την προηγούμενη βδομάδα, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1. Από την άλλη, από δύο σερί νίκες προέρχεται η Νότιγχαμ Φόρεστ σε επίπεδο πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Φρίντμαν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ρέντινγκ (3-1 εντός έδρας) και Φούλαμ (3-0 εντός έδρας). Περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες απόψε και θα πάμε με το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα.

Μπορεί μεγάλη διαφορά ο ΠΑΟ

Περνάμε στην Euroleague και τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ζιελόνα Γκόρα, στον οποίο θα ρισκάρουμε πηγαίνοντας με το +21 πόντους στη διαφορά νίκης των «πρασίνων», σε απόδοση 3.25. Ρεαλιστικά, ο Παναθηναϊκός με την ανάγκη που έχει για τη νίκη, απλά δεν…. μπορεί να χάσει αυτόν τον αγώνα. Η Ζιελόνα είναι μαχητική και μόνο το γεγονός ότι έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης αποτελεί επιτυχία για την πρωταθλήτρια Πολωνίας. Την πέμπτη αγωνιστική είχαν δημιουργηθεί ανάγκες νίκης του ΠΑΟ επί της Ζαλγκίρις και εκείνος τη διέλυσε. Με μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα, ο σοβαρός Παναθηναϊκός θέλει μια παρόμοια επικράτηση. Καλή, άγια, μαχητική η Ζιελόνα, αλλά αν ξεφύγει η κατάσταση στο ΟΑΚΑ δε φεύγει από εκεί με διαφορά κάτω των 20 πόντων. Ρισκάρουμε με ποντάρισμα στο ενδεχόμενο να νικήσει ο ΠΑΟ με διαφορά 20+ πόντων.

Μεγάλο σκορ στο Μόναχο

Δεύτερη πρόταση από την Euroleague, το Over 164.5 πόντοι σε απόδοση 1.95 στο παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης. Στον πρώτο γύρο η «βασίλισσα» κατάφερε να νικήσει 101-99 με τρίποντο του Κάρολ στη λήξη πετυχαίνοντας ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Η ανάγκη νίκης για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεγάλη απόψε, αλλά ταξίδεψε στο Μόναχο με προβλήματα, αφού εκτός του Ρούντι που θα λείψει καιρό, πιθανώς δεν θα αγωνιστούν οι Τόμπκινς και Νοσιόνι. Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε σκληρές άμυνες ειδικά από τη Ρεάλ που δεν θα έχει τον Νοσιόνι ο οποίος παίζει άμυνα με πάθος. Αν λείψει και ο Τόμπκινς οι επιλογές του Λάσο μειώνονται και δημιουργούν μια κατάσταση «λειψανδρίας» για τη Ρεάλ που θα αγωνιστεί ουσιαστικά με 8 παίκτες. Επιλογή, λοιπόν, Over 164.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις