Μπορούν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο στον Ολυμπιακό Β.

Την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις περιμένουν και οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, προκειμένου να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αν όλα πάνε καλά και η κυβέρνηση, αφού πάρει πρώτα την έγκριση από την Επιτροπή Λομωξιολόγων, ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή στην κανονικότητα, οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ θα αρχίσουν προπονήσεις μετά τις 7 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε ο αθλητισμός παραμένει κλειστός.

Στον Ολυμπιακό Βόλου τονίζουν πως από την πλευρά τους, πως είναι σε θέση να ανταποκριθούν οικονομικά στα τεστ covid-19, από τη στιγμή που η ΓΓΑ δώσει την έγκρισή της να επιστρέψουν και οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ στις ομαδικές προπονήσεις.

Να τονίσουμε, πως σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχει το παραμικρό έσοδο από τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες, ενώ τα χρήματα που έχει εισπράξει η ΠΑΕ από τις κάρτες διαρκείας είναι λίγα, η διοίκηση έχει καταβάλει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις ανάγκες της ομάδας. Αφορά δόσεις συμβολαίων, ενοίκια, καθώς και τις εργασίες που έχουν γίνει, μέχρι τώρα, στο  προπονητικό κέντρου των «ερυθρολεύκων» στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις