Αλλαγή προέδρου στα …ψιλά για τη Δόξα Δράμας

Από την εξέδρα στην προεδρία της Δόξας Δράμας ο Τάσος Καραγιαννίδης.

Η επικείμενη επιστροφή της Δόξας Δράμας στις ομαδικές προπονήσεις συνδυάστηκε με ανακοίνωση στα… ψιλά για τις διοικητικές εξελίξεις. Η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι από τα τεστ κορονοϊού δεν προέκυψε κανένα κρούσμα και στο τέλος του δελτίου Τύπου έγραψε: «Παρουσία του νέου προέδρου Τάσου Καραγιαννίδη η διαδικασία των εξετάσεων»!

Η τελευταία φορά που οι Μαυραετοί είχαν ενημερώσει για διοικητικές κινήσεις ήταν στις 2 Δεκεμβρίου. Τότε είχαν προαναγγείλει Γενική Συνέλευση για τις 27 Δεκεμβρίου, προκειμένου να εκλεχθεί το νέο ΔΣ και να γίνει αντικατάσταση μελών. Φυσικά, ποτέ δεν γνωστοποίησε την παραίτηση του προέδρου, Ηλία Χατζηελευθερίου και… ξαφνικά την Τρίτη (15/12) εμφάνισε τον διάδοχο.

Ο Καραγιαννίδης είναι οπαδός της Δόξας Δράμας και από την εξέδρα βρίσκεται πλέον στον προεδρικό θώκο. Δεν θα πρέπει, μάλιστα, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η κάλυψη των κενών που άφησαν οι Νίκος Πίτσογλου, Μαρία Παυλίδου να γίνει, επίσης, από την… κερκίδα.

Το δελτίο Τύπου:

«Με εξετάσεις για το COVID-19 ξεκίνησε η σημερινή εβδομάδα και η οποία σήμανε και τον γενικό προσκλητήριο για την επανέναρξη της μίνι προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Super League2. Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα βγήκαν αρνητικοί γεγονός που αποτελεί και αισιόδοξο μήνυμα για την συνέχεια.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας θέλει με την ευκαιρία να ευχαριστήσει την κ. Γαμβρέλη Ελένη υπεύθυνη του ΕΟΔΥ στην Δράμα και τις συνεργάτιδες της για το εξαιρετικό ενδιαφέρον και την άψογη συνεργασία. Παρουσία του νέου προέδρου Τάσου Καραγιαννίδη η διαδικασία των εξετάσεων».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις