«Δέκα ομάδες… οκτώ πρωταθλητές στη FL»

Την εκτίμησή του ότι η Football League θα ξεκινήσει μέχρι την αλλαγή του χρόνου εξέφρασε στο FL News ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για την πιθανή σέντρα στη Football League, το ζήτημα του νέου προπονητή που δεν έχει λυθεί ακόμη, τον ανταγωνισμό στον νότιο όμιλο του πρωταθλήματος και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μίλησε ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Σπύρος Παπαδόπουλος στο FL News. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου:

Για τον αν αισιοδοξεί για άμεση έναρξη στη Football League έπειτα από την εκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων στη Super League 2:

«Αν δε γίνει αυτή τη Δευτέρα, θα γίνει μόλις αλλάξει ο χρόνος. Σε κάθε περίπτωση ήταν θετικό βήμα το ότι ξεκίνησε η Super League 2, οπότε τώρα είναι η σειρά μας. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι από εκεί και πέρα, δεν θα τα βάλουμε με τον Θεό. Όταν έχουμε 100 νεκρούς τη μέρα, τι να λέμε εμείς, «γιατί δεν παίζουμε;». Η υγεία προηγείται».

Για το θέμα του νέου προπονητή μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τάτση:

«Την ημέρα που θα επιτραπούν οι προπονήσεις, ο προπονητής θα είναι στο γήπεδο. Δεν έχουμε κλείσει κάποιον, αλλά θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για τον ανταγωνισμό στον νότιο όμιλο:

«Μέχρι τώρα, είναι 10 ομάδες και έχω διαβάσει 8 πρωταθλητές. Καλοκαιρινούς πρωταθλητές, με το στόμα. Η Καλλιθέα κούτσα-κούτσα σώθηκε πέρυσι και ανέβηκε, έτσι και πρόπερσι. Με την ίδια τακτική των χαμηλών τόνων θα πάμε και φέτος. Έχουμε μια καλή ομάδα με τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια. Τα υπόλλοιπα στο γήπεδο που είναι ο καθρέφτης».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αν σκοπεύει η διοίκηση να κάνει κάποιες επιπλέον κινήσεις:

«Είναι σύνθετο αυτό. Σε περίπτωση που δεν έχουμε ξεκινήσει, υπάρχουν πιθανότητες να θέλουν να φύγουν κάποια παιδιά που έχουν ικανότητες και θέλουν να παίξουν στη Super League 2. Τι να κάτσουν να κάνουν σε μια αβεβαιότητα; Οπότε όλα είναι ρευστά».

Το σχόλιό του για την κίνηση του ΟΦΗ και την ενίσχυση των ποδοσφαιριστών σε SL2 και FL από τις ομάδες της SL1:

«Δεν με χαλάει αυτή η ιδέα, αλλά δεν ξέρω αν είναι ουσιαστική ή γίνεται για δημόσιες σχέσεις. Τώρα μένει να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί, ακόμα είμαστε στην αρχή, έχουμε πολλά βήματα ακόμα μέχρι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα».

Για τη μη συμμετοχή των ομάδων της FL στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος:

«Σίγουρα δεν μας χαροποιεί αυτό, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Αν στις 20 Γενάρη όπως λένε έχει Κύπελλο, δε νομίζω οι ομάδες να ήταν έτοιμες αφού θα ήταν απροπόνητες ούτως ή άλλως. Το Κύπελλο είναι μια καλή ευκαιρία για να παίζουν και οι μικροί ποδοσφαιριστές, τα νέα παιδιά. Τώρα βλέπουμε, υπομονή».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις