Ολυμπιακός Β.: Όλοι αύριο κοντά στην ομάδα μας στο ντέρμπι με τη Νίκη

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της αντρικής ομάδας μπάσκετ στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά αναφέρει: “Με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του Συλλόγου μας.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της Νίκης Βόλου στο…

…μεγάλο τοπικό ντέρμπι (δεν έγινε δεκτό το αίτημα μας για μετάθεση του αγώνα κατά μισή ώρα). Οι δυο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση μαζί με την Ανάληψη και τον Εθνικό Λάρισας. Η ομάδα μας μετά την νίκη της με το Γ.Σ Νίκαιας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και να χαρίσει στον κόσμο της τη νίκη όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Ο αγώνας πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το μπάσκετ της πόλης μας. Στις ομάδες αγωνίζονται τα δικά μας παιδιά και αυτά πρέπει να χειροκροτήσουμε για να μας προσφέρουν όμορφο θέαμα.

Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη, να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη.

Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη σας !!!!

Στον αγώνα θα υπάρχει είσοδος, για οικονομική ενίσχυση, 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και παιδιά κάτω των 15 ετών. Η πώληση της οικονομικής ενίσχυσης θα γίνεται από το εκδοτήριο του Κλειστού γυμναστηρίου και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται μόνο από την κεντρική πόρτα, στην οποία θα υπάρχουν φύλακες της EUROPA SECYRITI, την οποία και ευχαριστούμε για την ευγενική της συμβολή”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις