Θέλει διετές για SL2, 1+1 για FL η ΕΡΤ

Το προσχέδιο της ΕΡΤ περιμένει πλέον η διοργανώτρια. Τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης (16/12).

Τηλεδιάσκεψη με στελέχη της ΕΡΤ είχαν την Τετάρτη (16/12) το μεσημέρι ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος μαζί με την επιτροπή που έχει συσταθεί από εκπροσώπους των Βέροιας, Ξάνθης, Χανίων. Συμφωνία δεν «κλείδωσε», αλλά αυτό θα γίνει άμεσα όπως προκύπτει.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η Super League 2 / Football League το τηλεοπτικό συμβόλαιο να είναι διετούς διάρκειας στη SL2 και 1+1 με την τρίτη τη τάξει κατηγορία. Γίνεται παράλληλα προσπάθεια να ανέβει η προσφορά των 4,3 εκατ. ευρώ για τις δύο κατηγορίες.

Τα στελέχη της ΕΡΤ θα ενημερώσουν σχετικά τους ανωτέρους τους και παράλληλα θα ετοιμάσουν προσχέδιο για να «κλειδώσει» η συμφωνία. Η διοργανώτρια από την πλευρά της θα πρέπει να καταρτίσει πρόγραμμα με τις πιθανές ημερομηνίες για να διαπιστωθεί πώς θα διαμορφωθεί το καλαντάρι.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος συμμετείχε νωρίτερα σε τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Εισήγηση εν όψει διαδικασίας αδειοδότησης είναι οι ποινές να παραμείνουν οι ίδιες, δηλαδή πρόστιμο 10.000 ευρώ και περιορισμοί ενίσχυσης για τις ΠΑΕ που δεν θα επιτύχουν.