Άρχισαν προπονήσεις με τον Βόλο Γκρίλο και Σάντος

Πριν ακόμη ανοίξει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος φρόντισε να αποκτήσει, δύο πολύ έμπειρους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος είναι ο Αργεντινός αμυντικός Φαούστο Γκρίλο (αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά και ως αριστερός μπακ), έχοντας παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Αργεντινής, ενώ αγωνίστηκε μία χρονιά (πέρυσι) και στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ιταλίας με την φανέλα της Τραπάνι. Ο δεύτερος είναι ο Πορτογάλος Ρενάτο Σάντος, ένας πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικός, με «γεμάτες» χρονιές τα πέντε τελευταία χρόνια με την Μποαβίστα (αγωνίστηκε τρεις χρονιές) και Μάλαγα. Στην ισπανική ομάδα αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, καταγράφοντας 57 συμμετοχές (σημείωσε και δύο γκολ) και έρχεται στον Βόλο με στόχο να βοηθήσει την ομάδα μεσοεπιθετικά, με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει.

Ο Γκρίλο επί της ουσίας θα είναι ο αντικαταστάτης του Στέργιου Δημόπουλου και ο Σάντος του Ίκερ Γκουαροτσένα, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο. Ο Δημόπουλος έλυσε το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους», όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για λύση της συνεργασίας με τον Γκουαροτσένα. Θυμίζουμε, πως παρελθόν αποτελούν και οι Γέντρισεκ και Καραγκιόζης

Οι μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να συνεχιστούν, καθώς θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, με τη διοίκηση της ΠΑΕ, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, να εξετάζει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις