Θέλει προσοχή ο Δωτιέας Αγιάς

Ο Ρήγας Φεραίος θα αντιμετωπίσει αυτή την αγωνιστική τον Δωτιέα Αγίας. Η ομάδα της Λάρισας βρίσκεται στην ένατη θέση του πρωταθλήματος με δεκαέξι βαθμούς, έχοντας τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ πραγματοποίησε και το ρεπό της, την έβδομη αγωνιστική. Ο Δωτιέας έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και σίγουρα θα επιδιώξει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή από το Βελεστίνο, ώστε να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μαζεύοντας πόντο ή πόντους σε κάθε παιχνίδι. Η εικόνα που παρουσίασε στη συνέχεια, όμως, δεν ήταν η ανάλογη. Αν παρακολουθήσει κανείς την πορεία της από την έκτη αγωνιστική μέχρι τη δέκατη τέταρτη, θα διαπιστώσει ότι μέτρησε μόλις δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Ο Δωτιέας Αγιάς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα -μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα- τη δέκατη τρίτη αγωνιστική, στο παιχνίδι με τον Πιερικό, με τον οποίο έφερε 0-0 στην έδρα του, καταφέρνοντας να αποσπάσει έναν βαθμό. Στο αμέσως επόμενο ματς πήρε τη νίκη που επιθυμούσε και αυτό σίγουρα έχει αλλάξει την ψυχολογία τόσο των ποδοσφαιριστών του, όσο και της τεχνικής ηγεσίας προς το καλύτερο.

Ο Ρήγας Φεραίος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απέναντι σε αυτή την ομάδα, αν παρουσιαστεί αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, όμως, σε διαφορετική περίπτωση πιθανότατα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων παιχνιδιών αποδεικνύουν ότι υπάρχει αγωνιστική βελτίωση στο στρατόπεδο της Λαρισινής ομάδας, ενώ αν προσέξει κανείς και τα τρία «διπλά» που έχει πετύχει φέτος ο Δωτιέας με Οπούνιο Μαρτίνου, Φωκικό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, θα φτάσει στο συμπέρασμα, πως είναι μια ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή…

Τα φετινά αποτελέσματα του Δωτιέα Αγιάς στο δεύτερο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας:

1η αγωνιστική: Οπούντιος Μαρτίνου – Δωτιέας Αγιάς 2-3
2η αγωνιστική: Δωτιέας Αγιάς – Τύρναβος 0-0
3η αγωνιστική: Φωκικός – Δωτιέας Αγιάς 2-4
4η αγωνιστική: Δωτιέας Αγιάς – Νίκη Βόλου 0-0
5η αγωνιστική: Αχέρων Καναλακίου – Δωτιέας Αγιάς 0-0
6η αγωνιστική: θεσπρωτός – Δωτιέας Αγιάς 2-0
7η αγωνιστική: Ρεπό
8η αγωνιστική: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Δωτιέας Αγιάς 0-1
9η αγωνιστική: Δωτιέας Αγιάς – Πύδνα Κίτρους 0-1
10η αγωνιστική: Οικονόμος Τσαριτσάνης – Δωτιέας Αγιάς 3-2
11η αγωνιστική: Δωτιέας Αγιάς – Πύρασος Νέας Αγχιάλου 0-1
12η αγωνιστική: Αιγινιακός – Δωτιέας Αγιάς 3-0
13η αγωνιστική: Δωτιέας Αγιάς – Πιερικός 0-0
14η αγωνιστική: Δωτιέας Αγιάς – Φαρκαδόνα 1-0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις