22 παίκτες και ένας προπονητής αιτήθηκαν την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Τα δεδουλευμένα τους αναζητούν ποδοσφαιριστές και προπονητές που πέρασαν από τη Νίκη Βόλου στο πρόσφατο αλλά και στο μακρινό παρελθόν. Στη σημερινή συνεδρίαση ήταν να συζητηθεί και το αίτημα 22 πρώην κυανόλευκων ποδοσφαιριστών και ενός προπονητή για κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου(;) όμως η συζήτηση αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα λόγω αποχής των δικηγόρων. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:

“1. Κλήση σε ακρόαση Γεν. Δ/ντή του ΣΠΟΡ FM κ. Κοσμά και ΠΑΕ Ολυμπιακού σχετικά με την επιστολή-καταγγελία του ΣΠΟΡ FM για παρακώλυση των δημοσιογράφων του σταθμού στον αγώνα Μπάγερν-Ολυμπιακός από υπαλλήλους της ΠΑΕ. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 17.12.15

2. Αίτηση του αθλητή Δημητρίου Σταμάτη και της εταιρίας «ΑΡΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.Ε.» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. (εξ αναβολής)
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

3. Αιτήσεις των αθλητών Στυλιανού Μαϊστρέλλη, Στέργιου Ψιανού, Ernesto Gomez, Carmona Galvez, Δημήτριου Κοντοδήμου, Νικόλαου Σουλίδη, Ευάγγελου Γκότοβου, Βασίλειου Καρατζά, Daniel Wellington Dos Santos Goncalves, Κων/νου Γιώτα, Χαρίλαου Παππά, Δημήτριου Σαμαρά, Κων/νου Χατζή, Κων/νου Φλίγκου, Νικόλαου Πουρτουλίδη, Άγγελου Βέρτζου, Marko Dimitrijevic, Δημήτριου Ζουλιώτη, Δημοσθένη Μανουσάκη, Παρασκευά Μπακάλη, Αθανάσιου Ρεπετσά, Εμμανουήλ-Ιωάννη Αποστολίδη και του προπονητή Λεωνίδα Γαρδικιώτη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ, λόγω αποχής δικηγόρων, για την επόμενη συνεδρίαση στις 17.12.15

4. Αιτήσεις των αθλητών Ιωάννη Αποστολόπουλου, Δημήτριου Κοτσώνη, Κων/νου Κωνσταντινίδη, Σταύρου Μπρόκου, Christian Miljevic Sahpekidis, Ιωσήφ Λαμπρόπουλου, Δημήτρη Χαλούλου, Γεώργιου Σαραμαντά, Θεόδωρου Καραπέτσα, Ιωάννη Σακελλαρίδη, Θεόδωρου Φορτούνη, Βασίλειου Παπαδημητρίου, Μάριου Δημητρακόπουλου, Χαράλαμπου Αλυσανδράτου, Γεώργιου Κωτσαλά, Χαράλαμπου Αλμπάνη, Γεώργιου Κολιού, Σόλωνα Χριστόπουλου, Ιωάννη Γεωργόπουλου, Γεώργιου Κυριακάκη, Παναγιώτη Πετρούση περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ. (εξ αναβολής).

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.

6. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση αυτού του αγώνα.

7. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 17.12.15

8. Ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 17.12.15″.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις