Πάνοπλη η Νίκη στην Κατερίνη

Με μοναδική απουσία αυτή του Θοδωρή Παπαδόπουλου η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Κατερίνη. Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου θα παραταχθεί πάνοπλη με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τη διατηρήσει ζωντανή στο κυνήγι της κορυφής (εφόσον επιστραφούν οι βαθμοί).

Ο Στέλιος Νάκας ανεβάζει ρυθμούς και μπορεί να μη βρίσκεται στο 100%, όμως αν οι συνθήκες του αγώνα το απαιτήσουν θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Ευθύμης Κοτίτσας επιστρέφει στην αποστολή και είναι θέμα Βελιτζέλου αν θα πάρει και πάλι θέση στο βασικό σχήμα καθώς ο Αλεξανδρής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Οι κυανόλευκοι εκτός των τριών βαθμών στην Κατερίνη, θέλουν το τρία στα τρία μέχρι τη λήξη του 1ου γύρου του πρωταθλήματος ώστε να κερδίσουν έδαφος από ενδεχόμενες απώλειες βαθμών των πρωτοπόρων. Το έργο τους μόνο εύκολο δεν θεωρείται καθώς μετά τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, φιλοξενούν την Πύδνα Κίτρους στο «Π. Μαγουλάς» (16/12) και κλείνουν την τριάδα μακριά από την έδρα τους κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις