Με Νικολιά κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (η αποστολή)

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί αύριο το μεσημέρι τον Αγροτικό Αστέρα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου για τη 12η αγωνιστική της Football League. Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Νικολόπουλος και Διαμαντόπουλος, αλλά και ο Αρβανίτης, ο οποίος είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες στο ματς με τον Πανελευσινιακό και θα εκτίσει την ποινή του αυτή την αγωνιστική. Εκτός έμειναν επίσης οι Χρυσοστομίδης, Καραμανλής, Παναγιώτου, Πολύζος και Κεσίδης.

Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» επιστρέφει μετά από καιρό, ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος απουσίαζε από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, εξαιτίας του τραυματισμού του. Έτσι, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, θα έχει μία επιπλέον επιλογή για το χώρο της μεσαίας γραμμής στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Ντεπέτρις, Φερνάντες, Λεόν, Γουόρντεν, Μπουτζίκος, Ντάσιος, Δασκαλάκης, Κυζιρίδης, Στρατηλάτης, Καρράς, Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Σκοπελίτης, Γκουγκούδης, Νικολιάς, Αλαμάνης, Ζέρης, Τσιάρας και Νάστος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις