Δεν θα πάει στη Ριζούπολη ο Βόλος ως “πρόβατο επί σφαγή”

Δύσκολο έργο έχει την προσεχή Δευτέρα ο Βόλος, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Σούπερ Λιγκ. Το ματς δεν θα γίνει τελικά στο ΟΑΚΑ, καθώς το στάδιο θα κλείσει για εργασίες στον χλοοτάπητα, με την Ένωση να κάνει χρήση του γηπέδου της Ριζούπολης.

Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει μακριά από το Πανθεσσαλικό έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο και απόδειξη αποτελεί το γεγονός, πως έχουν μόλις μία ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μάλιστα, ακόμη και απέναντι στην πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος, ο Βόλος ήταν άκρως ανταγωνιστικός και για 60 λεπτά κοίταξε στα μάτια τους πρωταθλητές.

Σίγουρα, το φαβορί της αναμέτρησης είναι η ΑΕΚ. Όμως, ο Βόλος δεν θα πάει στη Ριζούπολη ως «πρόβατο επί σφαγή» και θα παλέψει με όλες του τις ομάδες για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Άνχελ Λόπεθ θα έχει δύο επιπλέον λύσεις στα χέρια του, σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, επιστρέφουν δύο βασικότατοι ποδοσφαιριστές, οι Ζαν Μπαριέντος και Φράνκο Φεράρι. Ο πρώτος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, πιο γρήγορα απ’ ότι υπολογίζονταν και ήδη λαμβάνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Εκτός απρόοπτου ο Ουρουγουανός μέσος θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, με τη μεσαία γραμμή του Βόλου να ισχυροποιείται.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Φεράρι. Ο Αργεντινός αμυντικός εξέτισε την ποινή του και θα καλύψει και πάλι το αριστερό άκρο της άμυνας. Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση από την αρχή της χρονιάς και αναμένεται να βοηθήσει σ’ ένα ακόμη παιχνίδι την ομάδα.

Όσον αφορά τον Σέρτζιο Τέκιο, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, καθώς ο Ισπανός αμυντικός δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Τραυματίες είναι οι Τάσος Τσοκάνης και Τάσος Κρητικός. Η απουσία του πρώτου είναι σημαντική, καθώς πρόκειται για μια πολύτιμη μονάδα και θεωρείται παίκτης βαρόμετρο για τον Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις