Πισώπλατη «μαχαιριά» Μέσι σε Ρονάλντο στα βραβεία της ΦΙΦΑ

Σε μια κίνηση που ήδη έχει αρχίσει να σχολιάζεται αρνητικά στα social media προχώρησε ο Λιονέλ Μέσι.

Η FIFA δημοσίευσε μια πλήρη ανάλυση που δείχνει ποιος ψήφισε ποιον για κορυφαίο παίκτη του 2020 κι εκεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε τον μακροχρόνια αντίπαλό του, ψηφίζοντας πρώτα τον Λεβαντόφσκι, δεύτερο τον Μέσι και τρίτο τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ωστόσο, ο Μέσι χρησιμοποίησε δύο από τις τρεις ψήφους του για ισάριθμους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν και συγκεκριμένα τους Νεϊμάρ (πρώτο) και Μπαπέ (δεύτερο), ενώ για την τρίτη θέση επέλεξε τον Λεβαντόφσκι και δεν ψήφισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο επιθετικός της Γιουβέντους ήταν δεύτερος, πίσω από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην κούρσα για το βραβείο της FIFA «Παίκτης της Χρονιάς 2020». Ο CR7 συγκέντρωσε 38 ψήφους έναντι 35 του Μέσι, αλλά αμφότεροι βρέθηκαν αρκετά μακριά από τον Πολωνό νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος μέτρησε 52.

Παράλληλα, ο Ρονάλντο έλαβε λιγότερες ψήφους από προπονητές σε σύγκριση με τον Μέσι (186 με 196), αλλά περισσότερες από αρχηγούς (259-207), μέσα μαζικής ενημέρωσης (153-103) και πολύ περισσότερες από τους φιλάθλους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία (457.905 έναντι 356.950).

Αναλυτικά:
Οι ψήφοι του Κριστιάνο: Λεβαντόφσκι, Μέσι, Μπαπέ
Οι ψήφοι του Μέσι: Νεϊμάρ, Μπαπέ, Λεβαντόφσκι
Οι ψήφοι του Λεβαντόφσκι: Τιάγκο, Νεϊμάρ, Ντε Μπρόινε

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις