Στηρίζει Παυλίδη η Καλαμάτα – «Θα αποδείξω την αθωότητά μου»

Εμπλεκόμενος στην υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 βρίσκεται ο Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα, θεωρείται ένοχος για χειραγώγηση του εν λόγω αγώνα.

Σε δηλώσεις του ο Παυλίδης, τόνισε: «Αγωνίστηκα στο πρώτο ημίχρονο σαν δεξιός εξτρέμ και στο δεύτερο στα χαφ. Όταν έγινε ο αγώνας ήμουν 20 ετών. Δεν γνώριζα αν υπήρξε κάτι μεμπτό στο ματς και πιστεύω ότι το όνομα μου βγήκε εκ παραδρομής, ενώ φαίνεται και από το βίντεο του παιχνιδιού ότι δεν έχω καμία συμμετοχή στις φάσεις του πρώτου και τρίτου γκολ του Ολυμπιακού για τις οποίες κατηγορούμαι. Ο δικηγόρος μου κ. Κεσσές θα προσκομίσει τα στοιχεία που χρειάζονται για να αποδείξω την αθωότητά μου».

Η Καλαμάτα, στην οποία αγωνίζεται πλέον ο 29χρονος άσος, στηρίζει τον παίκτη και την αθωότητά του, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση.

 

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα στηρίζει τον ποδοσφαιριστή της Χαράλαμπο Παυλίδη, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, να θεωρείται ένοχος για χειραγώγηση του εν λόγω αγώνα.

Ο Ποδοσφαιριστής, μας ενημέρωσε ότι το όνομα του μπλέχτηκε εκ παραδρομής και ότι δεν έχει καμία σχέση με συναλλαγή στο συγκεκριμένο ματς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις