Γιδόπουλος: «Δεν στέκει η απόφαση για Βέροια»

Για την απόφαση στην υπόθεση των στημένων και της φερόμενης δωροδοκίας Σιαμπάνη μίλησε ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» .

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την συμμορία των 28 και την απόφαση του Εισαγγελέα: «Είχα πει ότι δεν πρόκειται αν κατηγορηθεί κανείς. Η απόφαση του σχετικά με τη Βέροια δεν στέκει ποδοσφαιρικά. Το ότι το έστησε η Βέροια δηλαδή. Και αν έβαζε ένα αυτογκολ παίκτης του Ολυμπιακού τι θα γινόταν; Ήθελαν οι ομάδες αυτές να στήσουν παιχνίδι; Κέρδιζαν και μόνοι τους, η Βέροια ήταν για πέντε γκολ. Ακριβές σκορ δεν υπάρχουν. Θα πρέπει να μιλήσεις με τους 11 της μιας ομάδας και της 11 της άλλης. Εγώ λέω ότι δεν το έστησε κανείς».

Για τους μάρτυρες της υπόθεσης: «Ποιοι ήταν αυτοί; Ο προπονητής της Καλαμαριάς έχει μιλήσει για 182 στημένα. Θα στηριχθούμε σε τέτοιες μαρτυρίες; Δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι. Επίσης, αφού ήταν στημένο γιατί οι παίκτες δεν έβαζαν άλλα δύο γκολ να λήξει 5-0 και να το ανατρέψουν. Αυτοί που το κατήγγειλαν να μάθουν ότι πρέπει να την τεκμηριώσουν την κατηγορία. Αστεία για μικρά παιδιά. Γιατί δέχθηκαν να παίξουν αφού τους είπανε να το στήσουν; Δεν υπάρχει απόδειξη. Αυτό το στήσιμο δεν το πιστεύω. Είναι παραμύθια».

Για Παναχαϊκή – Ολυμπιακός: «Μόνος του δεν μπορεί να το στήσει κανείς».

Για υπόθεση δωροδοκίας: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δωροδοκία στην υπόθεση Σιαμπάνη. Είχαμε να ακούσουμε πολλά χρόνια για τέτοια πράγματα. Δεν έπρεπε να το πει ο Ολυμπιακός, δεν τον ενδιαφέρει. Αυτά είναι δυσκολοαπόδεικτα».

Για τις δηλώσεις Κωστούλα: «Γιατί δεν είπε ποια είναι τα παιχνίδια αυτά».

Τέλος, σημείωνε: «Δεν θα έπρεπε να υπάρχει παραγραφή. Ο δικαστικός λειτουργός είναι υπεύθυνος να βγάλει απόφαση. Δεν μπορούμε να τους το χρεώσουμε. Η δικαιοσύνη αργεί, οργώνει με βόδι όχι με τρακτέρ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις