Άνιση μεταχείριση για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά, προκειμένου να διατηρηθούν σε όσο τον δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, αν και ο ατομικές προπονήσεις δεν έχουν καμία σχέση με τις ομαδικές.

Όλοι οι παίκτες ανυπομονούν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς και για τους ξένους της ομάδας η κατάσταση που βιώνουν με τον κορωνοϊό είναι πρωτόγνωρη. Απορούν, ωστόσο, γιατί δεν έχουν αρχίσει ακόμη η Σούπερ Λιγκ 2 και η Φούτμπολ Λιγκ, τη στιγμή που σε όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωτάθλημα, οι επαγγελματικές κατηγορίες διεξάγονται κανονικά. Παρότι σε πολλές από αυτές τις χώρες η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πολύ χειρότερη.

Σίγουρα, προέχει η υγεία όλων, όμως θα πρέπει σιγά-σιγά να επιστρέψει και η κανονικότητα στο ποδόσφαιρο, όσον αφορά τις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Θα πρέπει να τονίσουμε, πως υπάρχει άνιση μεταχείριση για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, σε σχέση με αυτές της Σούπερ Λιγκ 2. Κι αυτό, καθώς η ΓΓΑ άναψε το «πράσινο φως» για να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις για τους συλλόγους της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, όχι όμως και για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, οι οποίες παραμένουν σε αδράνεια.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα βγαίνουν προς τα έξω το τελευταίο διάστημα από επίσημα χείλη, οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά τις 7 Ιανουαρίου, ενώ θα χρειαστεί ένα διάστημα τριών περίπου εβδομάδων, προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα. Η σέντρα υπολογίζεται τέλη Ιανουαρίου, ανάλογα βέβαια και πως θα είναι η κατάσταση στη χώρα μας με την πανδημία.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις