Με απουσίες ο Ρήγας κόντρα στον Δωτιέα

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Ρήγας Φεραίος αύριο Κυριακή 13/12 κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς, προκειμένου να διατηρηθεί στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να αυξήσει την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά οι «κυανόλευκοι» μπορούν να πάρουν…

…το «τρίποντο», εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα έδρα.
Ωστόσο, ο Ρήγας θα έχει σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Γκάγκας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ενώ ο Γιώργος Χατζής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Και οι δύο διένυαν περίοδο φόρμας, οπότε είναι λογικό για τον κ. Μπακάλη να «πονοκεφαλιάζει» για να βρει τους αντικαταστάτες τους.
Επίσης, πόνο σε παλαιό τραύμα αισθάνθηκε στην προπόνηση ο νεαρός Μάνος Πάσχος και έτσι τέθηκε «νοκ άουτ», ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Αλεξίου λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα.
Στον αντίποδα, ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Αποστόλης Σφάκας, αν και δεν είναι 100% έτοιμος. Από κει και πέρα, διαθέσιμοι είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Παρασκευάς Θεοδώρου, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Τσίπι. Ο τελευταίος απολύθηκε από τον στρατό και πλέον θα συμμετάσχει σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις