Ολυμπιακός Β.-Νίκη διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους σήμερα στο ΕΑΚ

Ντέρμπι βγαλμένο από το παρελθόν διεξάγεται σήμερα στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ. Ολυμπιακός και Νίκη «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» σε μια βολιώτικη «μονομαχία» που έχουμε πάρα πολύ καιρό να δούμε, αφού οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν σε διαφορετικές κατηγορίες. Βέβαια οι φίλαθλοι ήταν συνηθισμένοι…

…να παρακολουθούν τα παλιά ντέρμπι στις εθνικές κατηγορίες, αλλά το σημερινό θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της Α1 ΕΣΚΑΘ, γεγονός που σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για τους φίλους της τοπικής καλαθοσφαίρισης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φώνης Μαυρομιχάλης, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και θα παρατάξει την εξής σύνθεση: Ζήσης Καφάσης, Στέφανος Βλήτσιος, Θωμάς Καραγεώργος, Αντώνης Καραρρήγας, Κώστας Σερμέτης, Κώστας Αλεξίου, Δημήτρης Καραθάνος, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Σωτήρης Αχριάνης, Χρήστος Βασιλείου, Αλέξανδρος Μακρίδης, Νίκος Παραλίκης, Δημήτρης Χριστοδούλου, Κώστας Κολιός και Γιώργος Παρασκευάς.
Στη Νίκη έχουν πει ότι η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός αλλά όταν παίζεις ένα ντέρμπι θέλεις οπωσδήποτε να το κερδίσεις. Αυτό ισχύει και για τον σημερινό αγώνα, ο οποίος είναι σημαντικός για τους «κυανόλευκους», αφού αν νικήσουν βάζουν από κάτω έναν σημαντικό αντίπαλο.
Όπως ο Ολυμπιακός, έτσι και η Νίκη θα παραταχθεί κομπλέ, καθώς ο Θανάσης Μπουλιάκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Συγκεκριμένα θα ενισχύσουν τη Νίκη οι Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Γιάννης Καρπέτης, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Παναγιώτης Νάνης, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί φίλαθλοι αναμένονται σήμερα στο ΕΑΚ. Μάλιστα τόσο η Διοικούσα Επιτροπή, όσο και οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού καλούν τους φίλους τους μπάσκετ να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες.