Βλέπει ψηλά ο Ολυμπιακός Β. με νίκη επί του Αγρ. Αστέρα (pregame)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Football League και την πέμπτη εντός έδρας, θα επιδιώξει να σημειώσει σήμερα (12/12)ο Ολυμπιακός Βόλου στην αναμέτρηση με τον Αγρ. Αστέρα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ και θα αρχίσει στις 15.00. Η ψυχολογία των «ερυθρολεύκων» είναι ανεβασμένη μετά τις δύο νίκες με Πανελευσινιακό (5-1 εντός) και…

…με Κισσαμικό – κυρίως – εκτός έδρας, με 1-0. Ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που βρίσκεται στη 12η θέση με 12 βαθμούς, η οποία πάντως, στην προηγούμενη έξοδό της είχε φύγει νικήτρια από το Παγκρήτιο, επικρατώντας με 2-1 του Εργοτέλη. Την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο, ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα στον Εύοσμο.
Σε σχέση με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, αναμένεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο σχήμα. Η μία θεωρείται σίγουρη, καθώς τιμωρημένος είναι ο Δημήτρης Αρβανίτης (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής). Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στρατηλάτης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Ζέρης. Ο Μπουτζίκος θα αγωνιστεί ως αριστερός μπακ. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Ντάσιος και Νάστος. Στον άξονα ο Τσιάρας θα είναι ο ανασταλτικός μέσος, με τον Φερνάντες να παίζει δίπλα του. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν ο Γκουγκούδης (δεξιά) και ο Ντεπέτρις (αριστερά). Ο Λεόν θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, με τον Γουόρντεν να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Δασκαλάκης, Τσιλιγκίρης, Νικολιάς, Κυζιρίδης, Καρράς, Χιντζίδης, Σκοπελίτης και Αλαμάνης.
Εκτός αποστολής έμειναν πέρα από τους Νικολόπουλο, Διαμαντόπουλο (τραυματίες), Αρβανίτη (τιμωρημένος) και οι Καραμανλής, Κεσίδης, Πολύζος, Χρυσοστομίδης και Παναγιώτου.

Κινητοποίηση των φιλάθλων
Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ζητήσει την συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού, τη συσπείρωση των φιλάθλων και τη μαζική παρουσία τους στο γήπεδο, ενισχύοντας ηθικά τους ποδοσφαιριστές και οικονομικά την ΠΑΕ. Πάντως, υπάρχει μεγαλύτερη κινητοποίηση τόσο των οργανωμένων οπαδών, όσο και των φιλάθλων για το σημερινό παιχνίδι, καθώς ο κόσμος έχει «ζεσταθεί» μετά τη νίκη επί του Κισσαμικού στο Ρέθυμνο.

Ο Αγροτικός Αστέρας
Στο Βόλο βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή του Αγρ. Αστέρα. Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων», Γκόραν Στεφάνοβιτς, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο για δεύτερο παιχνίδι, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κώστα Οικονόμου και του τραυματία Βελλίνη. Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής 18 παίκτες: Βοσνιάδης, Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Καραμπάς, Καραντασιάδης, Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Ντόσης, Σαμουηλίδης, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Θεοδωρίδης, Καθάριος, Γιάντσης, Γέσιτς, Έππας, Τοπούζης.

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κελάζογλου, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
4ος διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις