Ενδιαφέρον της ΑΕΛ για Μπρούνο Μπαράνκο

Ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Αργεντινή, με στόχο να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν τους στόχους τους στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Ο λόγος για τον Μπρούνο Μπαράνκο, ο οποίος στα φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός πριν το lockdown έδειξε πως είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται με πάθος και θέλει να διακριθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον για τον Μπρούνο Μπαράνκο έχει δείξει η ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Εφόσον προχωρήσουν οι συζητήσεις και ο Μπρούνο Μπαράνκο καταλήξει στην ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός Βόλου θα πουλήσει ποδοσφαιριστή σε ομάδα ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Επί εποχής Θανάση Παπαγιάννη ο Ολυμπιακός Βόλου είχε παραχωρήσει με μεταγραφή στην Καλαμάτα τον Θανάση Κωστούλα, τη δεκαετία του ΄90, ενώ λίγα χρόνια αργότερα τον Απόστολο Κουτσοκώστα στον Ακράτητο.

Η μεταγραφή Μπαράνκο στην ΑΕΛ συγκαταλέγεται στα συν της διοίκησης, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα αποδυναμωθεί επιθετικά, εφόσον προχωρήσει η μεταγραφή, καθώς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα φροντίσουν να αποκτηθεί έμπειρος ξένος επιθετικός, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις, κυρίως από την Αργεντινή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις