Προγνωστικά Στοιχήματος: Προβάδισμα η Σάντερλαντ, νίκη για Μονπελιέ

«Γεμάτο» το κουπόνι του Σαββάτου, με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα «πλούσιο» και να προσφέρει πληθώρα επιλογών. Σε έξι συνολικά προγνωστικά από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, έχει καταλήξει η ομάδα του Betarades.gr, ένα site στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα και να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως αυτό της Neteller, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε στις συναλλαγές σας με τις στοιχηματικές εταιρίες.

Σάντερλαντ με κάλυψη

Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Σάντερλαντ – Γουότφορντ, στην οποία θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Την τρίτη της νίκη της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές είναι αποφασισμένη να πάρει σήμερα η Σάντερλαντ, προκειμένου να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ήττα του περασμένου Σαββάτου στο «Έμιρεϊτς» θεωρείται σίγουρα εντός προγράμματος κι έτσι οι «μαυρόγατες» θέλουν να διατηρήσουν τις θετικές εντυπώσεις από τα τρίποντα επί των Κρίσταλ Πάλας (0-1) και Στόουκ (2-0), που είχαν προηγηθεί. Από την άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι έρχονται σήμερα από τις κολλητές νίκες επί των Άστον Βίλα (2-3) και Νόριτς (2-0). Στο 4-0-2 το σερί στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, μόλις μία ήττα μετρά η Γουότφορντ στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (3-1-1). Η Σάντερλαντ, βέβαια, «καίγεται» για βαθμούς, παιχνίδια όπως το σημερινό οφείλει να τα κερδίζει αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία και θα τη στηρίξουμε.

Κερδίζει η Μονπελιέ

Συνεχίζουμε με Α’ Γαλλίας και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Μονπελιέ – Γκινγκάμπ. Έγινε ακόμη μια ομάδα που περνάει φέτος «αλώβητη» απ’ το «Βελοντρόμ» η Μονπελιέ, πήρε ισοπαλία 2-2 απ’ τη Μαρσέιγ. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ακόμη ένα ματς όπου η Μονπελιέ δε χάνει, έφτασε τους 19 πόντους και βρίσκεται οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (4-3-1), μόλις δύο στις τελευταίες δέκα (5-3-2). Τρίτη σερί ήττα για την Γκινγκάμπ, στον αντίποδα, την Κυριακή, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 1-0 απ’ την Μπορντό. Έπαιξε κόντρα σε μια απ’ τις πιο ντεφορμέ ομάδες της Ligue 1, ωστόσο κατάφερε να την «αναστήσει» και αυτή μετά την εντός έδρας ήττα απ’ την τραγική Ρεμς (1-2). Εκτός έδρας έχει σοβαρά επιθετικά προβλήματα, δεν είναι τυχαίο ότι έμεινε «άσφαιρη» στις 6/9 εξόδους της. Επιλογή, λοιπόν, ο «Άσσος».

Μπορεί το αποτέλεσμα ο Πανθρακικός

Επόμενη πρόταση το «Χ2» σε απόδοση 2.05 στο παιχνίδι της Σούπερλιγκ, Ηρακλής – Πανθρακικός. Οι κυανόλευκοι πήραν για πρώτη φορά φέτος τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, η τελευταία εκ των οποίων ήταν η πιο εντυπωσιακή. Επικράτησαν 1-2 εκτός έδρας του Αστέρα Τρίπολης, σ’ ένα ματς όπου η επιτυχία τους αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία με δεδομένο ότι έπαιξαν για περίπου 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να ηττήθηκε εντός έδρας απ’ τον Ολυμπιακό, αλλά ο Πανθρακικός έδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει «ξυπνήσει». Η ομάδα της Κομοτηνής έκανε την τέταρτη σερί πολύ καλή εμφάνιση, καθώς είχαν προηγηθεί τα ματς με ΠΑΟΚ (3-3 εκτός), ΑΕΚ (1-2 εντός) και Ατρόμητο (1-2 νίκη εκτός). Σ’ αυτή την τετράδα αγώνων σημειώθηκαν συνολικά 19 γκολ, δηλαδή πάνω από 4,5 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι! Σε καλή, λοιπόν, κατάσταση και οι δύο ομάδες, αλλά θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το «Καυτανζόγλειο».

Με τα γκολ στην Τουρκία

Περνάμε στην Τουρκία, όπου θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.08 στον αγώνα Εσκισεχίρσπορ – Γκαζιάντεπσπορ. Επιστροφή στην… σκληρή πραγματικότητα για την Εσκισεχίρσπορ, η οποία γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική βαριά ήττα με 3-1 από την Τραμπζονσπόρ. Έβαλε έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αναμετρήσεων που έτρεχε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, παραμένοντας στον «πάτο» της βαθμολογίας, με μόλις εφτά βαθμούς. Διαθέτει την χειρότερη αμυντική λειτουργία της κατηγορίας, ενώ πλέον κάθε παιχνίδι είναι για την ίδια «τελικός». Από την άλλη, το βαθμό από την Φενερμπαχτσέ κατάφερε να αποσπάσει την προηγούμενη αγωνιστική η Γκαζιάντεπσπορ, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, αλλά και με το ίδιο σκορ για το συγκρότημα του Τόπτσου, που αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα στα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Επιλογή το Over 2.5, καθώς περιμένουμε αρκετά «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο αντιπάλους.

Νίκη για Γκιμαράες

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο «Άσσος» σε απόδοση 2.30 στο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας, Γκιμαράες – Μαρίτιμο. Σε ανοδική αγωνιστική πορεία βρίσκεται η Γκιμαράες, η οποία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές σημείωσε τρεις νίκες και μία ήττα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο επικράτησε των Πάκος Φερέιρα (1-0 εκτός έδρας), Μποαβίστα (2-1 εκτός έδρας) και Ρίο Άβε (3-1 εντός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νασιονάλ Μαδέιρα (1-0 εντός έδρας). Στον αντίποδα, από δύο σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Μαρίτιμο, κόντρα σε Νασιονάλ Μαδέιρα (3-1 εκτός έδρας) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-0 εντός έδρας). Δε βρίσκεται, λοιπόν, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Εμπιστοσύνη στην Ουλμ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ουλ – Φρανκφούρτη, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -2.5 πόντων της Ουλμ σε απόδοση 1.90. Από δύο σερί νίκες, επί Γκέτινγκεν και Μπέιρουθ προέρχεται η Ουλμ, αλλά πριν από αυτές μετρούσε πέντε διαδοχικές ήττες και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται πολύ χαμηλά μακριά από την οκτάδα της βαθμολογίας. Η Φρανκφούρτη έκανε μεγάλο σερί επτά νικών πριν ηττηθεί από την Άλμπα αλλά αυτή η ήττα δε σημαίνει τίποτα γιατί ηττήθηκε από μια καλύτερη ομάδα. Οι άνθρωποι της Ουλμ μπορεί να έχουν το μυαλό τους στο Eurocup και τον αγώνα με τη Νανσί αλλά αυτό το ματς είναι την Τετάρτη οπότε δεν τους επηρεάζει. Θεωρητικά η Ουλμ έχει ακόμα ελπίδες για να προκριθεί στην οκτάδα του κυπέλλου που κρίνεται από την επτάδα της βαθμολογίας στο τέλος του πρώτου γύρου, εκτός της Μπάγερν που θα είναι η διοργανώτρια του Final-4. Οι δύο σερί νίκες αν και ήταν απέναντι σε χειρότερες ομάδες από τη σημερινή αντίπαλο Φρανκφούρτη ίσως σημάνουν την αναγέννηση της Ουλμ. Θα την εμπιστευθούμε με το χαμηλό χάντικαπ -2.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις