Νέες απειλές Πέτσα: «Αν ξεφύγουν τα πράγματα τα Χριστούγεννα, θα έχουμε πιο αυστηρά μέτρα την Πρωτοχρονιά»

Για μία ακόμη φορά η Κυβέρνηση «κουνάει το δάχτυλο» στους Έλληνες πολίτες, απειλώντας ότι αν δεν συμμορφωθούν με τα αυστηρά (και σε κάποιες περιπτώσεις υπερβολικά) μέτρα της, τότε θα κληθούν να πληρώσουν το… μάρμαρο. Για πολλοστή φόρα φυσικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία, την ανεργία, αλλά και την προσωπική μας ζωή.

Αυτό προκύπτει από σημερινές (21/12) δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπού Στέλιου Πέτσα στην ενημέρωσή του προς του δημοσιογράφους.

«Ο συγχρωτισμός και οι συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους μπορεί να γίνουν γιορτές για τον ιό και όχι για μας. Δεν υπάρχει περιθώριο για πειραματισμούς. Να είμαστε με τα ίδια πρόσωπα, το πολύ με ακόμη μία οικογένεια την περίοδο των εορτών», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αν ξεφύγουν τα πράγματα τα Χριστούγεννα θα έχουμε πιο αυστηρά μέτρα την Πρωτοχρονιά.

«Από το βράδυ μπαίνει σε εφαρμογή ένα νέο πρόγραμμα 12.000 δειγματοληπτικών ελέγχων σε όλη την επικράτεια» υπογράμμισε στην ενημέρωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συνέχισε: Για το σκοπό αυτό θα υπάρχουν 386 σταθερά σημεία ελέγχου ανά την επικράτεια, όπως κέντρα υγείας, μονάδες Ενόπλων Δυνάμεων και κέντρα του ΕΟΔΥ», ήταν η σχετική τοποθέτηση του Πέτσα.

sportime.gr