Γ’ Εθνική: Επιστολή στην ΕΠΟ για τηλεδιάσκεψη και… επανεκκίνηση

 

Επιστολή στην ΕΠΟ την οποία υπογράφουν δέκα ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ζητώντας τηλεδιάσκεψη με την Ομοσπονδία. Την επιστολή υπογράφουν οι Νίκος Πουρτουλίδης (1ος όμιλος), Στέλιος Τσουκάνης (2ος όμιλος), Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος (3ος όμιλος), Μανώλης Αποστολίδης (4ος όμιλος), Αλέξανδρος Λουκούμης (5ος όμιλος), Γιάννης Κοντοές (6ος όμιλος), Χάρης Μπριλάκης (7ος όμιλος), Χρήστος Παλιγγίνης (8ος όμιλος), Σωτήρης Τσάτσος (9ος όμιλος) και Τάσος Τριανταφύλλου (10ος όμιλος).

Στην επιστολή γίνεται λόγος για το σοβαρότατο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τη διακοπή της Γ’ Εθνικής τόσο συνολικά στο πρωτάθλημα, όσο και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Εκείνο που ζητούν οι παίκτες της Γ’ Εθνικής, είναι να προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη με την ΕΠΟ ώστε αφενός να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τις τρέχουσες εξελίξεις και αφετέρου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για να επανεκκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα, ζητώντας απάντηση μέχρι αύριο (22/12) στις 12 μ.μ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις