Λόπεθ: «Αν μια ομάδα άξιζε το τρίποντο ήμασταν εμείς»

ΟΒόλος πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, φεύγοντας με την ισοπαλία (2-2) από τη Ριζούπολη για τη 13η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας, Άνχελ Λόπεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του, υποστηρίζοντας πως αν μία ομάδα άξιζε το τρίποντο, αυτή ήταν ο Βόλος.

“Η αίσθησή μου είναι πως ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη. Αν μία ομάδα έπρεπε να νικήσει απόψε, αυτή ήταν ο Βόλος. Ειδικά με τον τρόπο που παίξαμε κόντρα στην ΑΕΚ, μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Βόλος άξιζε τους τρεις βαθμούς. Είδατε και την ευκαιρία του Μπαρτόλο στο τέλος. Είμαστε μία ομάδα νικητών. Μην ξεχνάμε πως, με το κλείσιμο του πρώτου γύρου, έχουμε χάσει εκτός έδρας μόνο από τον Ολυμπιακό, σχολίασε αρχικά.

Για το στυλ παιχνιδιού του Βόλου: “Προσπαθούμε να νικάμε παντού. Το είχα πει από την πρώτη μου συνέντευξη, ότι ο Βόλος θα είναι μια ομάδα ταπεινή, αλλά φιλόδοξη. Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος, έχουμε να αναλύσουμε αρκετά πράγματα, αλλά ο στόχος είναι να βρισκόμαστε κοντά στην πρώτη εξάδα. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Ήρθα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου με σκοπό να δημιουργήσω μία επιθετική ομάδα.. Δεν χάσαμε από ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ. Στο δεύτερο γύρο αυτές τις ισοπαλίες πρέπει να τις κάνουμε νίκες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις