Στο ηλεκτρονικό Μητρώο μπήκε η Ανόρθωση

Στο ηλεκτρονικό Μητρώο εγγράφηκε η Ανόρθωση Βόλου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος Κρεμαστάς Απόστολος και τα μέλη του Δ.Σ του Αθλητικού Συλλόγου, Ανόρθωσις, σας γνωρίζουμε την ένταξή μας στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της χώρας, καθώς η αίτησή μας, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έγινε δεκτή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην οποία καταγράφονται για πρώτη φορά τα Αθλητικά Ερασιτεχνικά Σωματεία, που διαθέτουν την ειδική Αθλητική Αναγνώριση, σύμφωνα με το Νόμο 4373.
Σας θυμίζουμε ότι η ομάδα μπάσκετ Ανόρθωσις, δημιουργήθηκε πριν σχεδόν δύο χρόνια, από ανθρώπους που αγαπούν και έχουν υπηρετήσει το μπάσκετ, με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία στους νέους και στις νέες της περιοχής μας να αθληθούν, να γυμναστούν, να γνωρίσουν, να διδαχθούν και τελικά να λατρέψουν το μπάσκετ. Όλα αυτά μέσω επαγγελματικών συνθηκών, κοντά και δίπλα σε επιστημονικά καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο, με διαδρομή στο χώρο.
Ευχόμαστε στην ομάδα μας, να συνεχιστεί η ανοδική της πορεία(έχει πετύχει ήδη δυο συνεχόμενες ανόδους στα δυο χρόνια παρουσίας στις κατηγορίες της ΕΣΚΑΘ) και να κατακτήσει τους στόχους της, με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων των φίλων της.
Συγχαρητήρια στους παίκτες του ανδρικού τμήματος της ομάδας, που αναδείχθηκαν στη δεκάδα των σκόρερ, (Μπόγδανος 1Ος σκόρερ, Ντίκας 6ος και Καραγεώργος 10ος σκόρερ) μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής, φυσικά σε ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Ευχόμαστε σε όλους, καλά Χριστούγεννα.
Το 2021 να είναι μια διαφορετική καλή χρονιά, με υγεία, χωρίς φόβους, με ανοιχτές τις αγκαλιές μας και τις πόρτες των σπιτιών μας και των γηπέδων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις