Βεργέτης: «Καλύτερος από τον Τσόλακ ο Δουβίκας»

Για τον Τάσο Δουβίκα καθώς και για τις φήμες που τον θέλουν να απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ μίλησε ο πρώην προπονητής του παίκτη στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Στάικος Βεργέτης. Ο νυν τεχνικός της Νίκης Βόλου μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον νεαρό ποδοσφαιριστή ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι καλύτερος από σέντερ φορ σαν τον Τσόλακ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Δουβίκα και πως τον γνώρισε στην Τρίπολη: «Με πάτε πίσω την άνοιξη του 2017 όταν επέστρεφα από την Κύπρο και ανέλαβα τον Αστέρα. Είδα ένα παιδάκι που μπήκε αλλαγή σε έναν αγώνα νέων και εντυπωσιάστηκα με τις κινήσεις του. Είπα τι ωραίος παίκτης είναι αυτός; Επειδή δεν είχε παίξει πολύ σε εκείνον τον αγώνα, τον κάλεσα στην προπόνηση με αντιπάλους τον Σανκαρέ και αντεπεξήλθε μια χαρά. Τον επέλεξα για την Αυστρία στην προετοιμασία της επόμενης περιόδου. Δεν τον γνώριζε κανένας αλλά μετά άρχισαν όλοι να ασχολούνται με το όνομα του. Επέμεινα, γιατί έχω εμπιστοσύνη στον Έλληνα Ποδοσφαιριστή.

Για το αν ταιριάζει για τον ΠΑΟΚ: «Δεν διατυπώνεται το ερώτημα πολύ σωστά. Στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα της Ελλάδας, ένα παιδί που έχει ταλέντο μπορεί να ανταπεξέλθει και σε μεγάλα κλαμπ. Το ίδιο με είχαν ρωτήσει και για τον Φορτούνη όταν ήταν να πάει στον Ολυμπιακό. Έχει τα προσόντα και το δείχνει. Πρέπει να δεχθεί την σωστή καθοδήγηση και την στήριξη. Τακτικές οδηγίες δηλαδή και μια ελευθερία προς τις επιθετικές του αρμοδιότητες. Στήριξη και… άστον να πάρει τον δρόμο του.

Για τα χαρακτηριστικά του στο χορτάρι: «Έχει τα προσόντα για να πάρει θέση είναι ένας μοντέρνος φορ. Δεν είναι το… κούτσουρο που θα περιμένει την κεφαλιά από τους συμπαίκτες του. Μπορεί να είναι καλύτερος από τον Τσόλακ αυτή τη στιγμή. Όπως είπα θέλει καθοδήγηση και στήριξη. Θα ήταν μια πολύ καλή κίνηση από πλευράς ΠΑΟΚ και θα προκαλούσα τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να γίνουν τολμηροί με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε και παιδιά όπως τον Πέλκα, βγάζουν τώρα μάτια έξω. Η υπομονή πρέπει να πηγάζει από την διοίκηση πρώτα γιατί αν είναι σωστή σε αυτό που θέλει να χτίσει, ο κόσμος θα ακολουθήσει την τακτική της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις