Με οδηγό τον Φουρτάδο

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 3-0 του Αχαρναϊκού με τον Εμίλιο Φουρτάδο να καθαρίζει σε τρία λεπτά το ματς με γκολ – φάουλ και ασίστ στον Μπεριάν.

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε ο Πανσερραϊκός την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, πάλι με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Εμίλιο Φουρτάδο, ο οποίος άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ (24′) και στην επόμενη φάση με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μπεριάν στην περιοχή για το 2-0 στο 26ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Μενιδίου προσπάθησε να μαζέψει το σύνολό της, ο Τίμος Καβακάς (ντεμπούτο στον πάγκο) έκανε κάποιες εσωτερικές αλλαγές, αλλά δεν δημιουργήθηκε σχεδόν κανένα πρόβλημα στην εστία του Πανσερραϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δημητρίου έκαναν καλή διαχείριση, κράτησαν μακριά τις επικίνδυνες φάσεις για την εστία τους και παράλληλα είχαν το μυαλό τους στις κόντρα επιθέσεις. Σε μια από αυτές ο Μπαλού σημείωσε το τρίτο γκολ (62′) μετά από κλέψιμο στο χώρο του κέντρου και ατομική προσπάθεια που τελείωσε με σουτ.

Με το αποτέλεσμα αυτό τα «λιοντάρια» διεύρυναν το αήττητο σερί τους με τον Δημητρίου στην τεχνική ηγεσία και απέχουν πλέον δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, η ομάδα του Μενιδίου γνώρισε την 3η διαδοχική ήττα της, αγνοεί το τρίποντο στα έξι τελευταία ματς και καλείται να «αναγεννηθεί» για να μην μπει σε περιπέτειες.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 3-0

ΓΚΟΛ: 24′ Φουρτάδο, 26′ Μπεριάν, 62′ Μπαλού

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ατματσίδης (70′ Παπαστεργίου), Μπαλού, Ρούτσης, Φουρτάδο (78′ Αγγελούδης), Τσιμίκας, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Μπεριάν (60′ Πόποβιτς), Σιάκκας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Σωτηράκος (30′ Φιγκέιρα), Εμέκα, Μωυσιάδης, Ταμπάκης (65′ Σιάννης), Καλογερόπουλος, Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης (55′ Μουστάκης), Μαρής, Παβίσεβιτς, Κωστόπουλος.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις