Σ. Παπαδόπουλος: Στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά στεναχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα του στον Αγροτικό Αστέρα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως στο ποδόσφαιρο αν μία ομάδα δεν πετύχει γκολ, δεν μπορεί να κερδίσει, ενώ ανάφερε πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την προσπάθεια που έκανε. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στις πρώτες θέσεις.

Χάσαμε ένα ημίχρονο. Παρόλο που ήμασταν πιο επιθετικοί, δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε να είμαστε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, βγήκαμε ψηλά. Ο αντίπαλος έχει πολύ καλούς παίκτες που αμύνονταν πάρα πολύ καλά. Ξέραμε ότι θα μπορούσε να μας χτυπήσει στην κόντρα με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στη Σούπερ Λιγκ. Χτίζαμε την επίθεση μας από πίσω, μπήκαμε πολλές φορές από τα πλάγια στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την κατάλληλη πάσα για να πετύχουμε το γκολ. Στο ποδόσφαιρο όσο καλά κι αν παίξεις, αν δεν βάλεις γκολ, δεν μπορείς να κερδίσεις. Τρέξαμε και ρισκάραμε πάρα πολύ, αλλά δεν κερδίσαμε και είμαστε στεναχωρημένοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι.

Σίγουρα κάναμε και λάθη. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά και στεναχωρημένος, επειδή οι ίδιοι και ο κόσμος είναι στεναχωρημένοι. Ο κόσμος έχει αρχίσει να πιστεύει στην ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Νικολιάς μπήκε τελευταία στιγμή στην αποστολή, ενώ είχαμε και πρόβλημα με τα στόπερ. Ο Αρβανίτης ήταν τιμωρημένος και ο Νικολόπουλος τραυματίας. Δεν ήθελα να αλλάξω την άμυνα της περασμένης εβδομάδας, γιατί θα αλλάζαμε πολλά πρόσωπα. Ρισκάραμε στο δεύτερο ημίχρονο. Τα δικά μας τα παιδιά τρέξανε πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις