Ο Ραφίνια «επέστρεψε» στη Φλαμένγκο

Ο Ραφίνια αναχώρησε για τη Βραζιλία. Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού ταξίδεψε μαζί με την οικογένειά του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, με σκοπό να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης, κοντά στους φίλους και τους συγγενείς του. Αλλά όχι μόνο για αυτό…

Ο 35χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να βρεθεί σε γνώριμα λημέρια. Πήγε, λοιπόν, στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο. Εκεί συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του, με τους περισσότερους εκ των οποίων ήταν μαζί στο διάστημα της κατάκτησης πέντε τίτλων από τη «Φλα».

Ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Φλαμένγκο αναφέρθηκε με θέρμη στην «ομάδα της καρδιάς μου», όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί τους «Rubro-Negro», ενώ ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και κατάκτηση και του φετινού τίτλου (σ.σ. η Φλαμένγκο είναι 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σάο Πάουλο, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, 13 αγωνιστικές πριν το φινάλε του Μπραζιλεϊράο).

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι κάθε μέρα προκύπτουν σενάρια που αφορούν στο μέλλον του Ραφίνια και την πιθανότητα να αποχωρήσει τον Ιανουάριο απο τον Ολυμπιακό. Εντούτοις, κάτι τέτοιο δεν έχει τεθεί ως θέμα, ούτε από τον παίκτη ούτε από τον ατζέντη του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις