Διαγόρας Ρόδου: Νέος πρόεδρος ο Πάτσης

Διοικητικές αλλαγές σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στον Διαγόρα. Ο Χάρης Παπαδόπουλος αποχώρησε από την προεδρία της ΠΑΕ, λόγω προσωπικού προβλήματος και νέος πρόεδρος ανέλαβε ο επιχειρηματίας Γιώργος Πάτσης.

Ο Πάτσης έχει αναλάβει δυναμικά τα νέα του καθήκοντα και ήδη μάλιστα «τρέχει» αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με την ΠΑΕ.

Η «Θύρα 6» εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση και ευχήθηκε τα καλύτερα στον νέο πρόεδρο.

«Ο Σ.Φ Διαγόρα ”Θύρα 6” εύχεται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και μια καλή χρονιά με υγεία. Στους αθλητές του συλλόγου μας μόνο επιτυχίες. Θα θέλαμε μέσα από εδώ να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας όλα αυτά τα χρόνια για την στήριξη τούς και όλους αυτούς που βοηθάνε ώστε να παραμείνει αναμμένη η φλόγα που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στην Πελοπόννησου 22 στο ΚΑΣΤΡΟ μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ Διαγόρας κ. Γεώργιο Πάτση για την σημαντική του χορηγία από την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά υλικού του συνδέσμου μας. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Διαγόρα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο σημαντικό έργο που έχει αναλάβει.

Θύρα 6 1985».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις