Το ποσοστό μεταπώλησης – έκπληξη του Αστέρα Τρίπολης για τον («καυτό») Δουβίκα

Εκτός όμως από την θεσσαλική ομάδα, ο 21χρονος επιθετικός «φτιάχνει» και τον Αστέρα Τρίπολης με τις σούπερ εμφανίσεις και τα 5 γκολ σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος που τον καθιστούν ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της εγχώριας αγοράς.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Αρκάδες αποφάσισαν να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου στον Έλληνα επιθετικό, έχοντας ένα συγκεκριμένο σκεπτικό: η παρουσία των (πρωτοκλασάτων) Χερόνιμο Μπαράλες και Λουίς Φερνάντεθ στο ρόστερ της ομάδας, δεν θα άφηναν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Δουβίκα.

Κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα την σεζόν 2019-20 με τον Δουβίκα να μετρά τρεις όλες κι όλες συμμετοχές με τον Αστέρα, κινούμενους στη… σκιά των Μπαράλες (26 συμμετοχές – 11 γκολ) και Λουίς Φερνάντεθ (27 συμμετοχές – 11 γκολ).

Στην Τρίπολη έκριναν πως το συμφέρον τόσο το δικό τους, όσο και του Δουβίκα, συμβάδιζε με την καλοκαιρινή μεταγραφή του ποδοσφαιριστή σε έναν σύλλογο που θα του έδινε ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής που δεν θα είχε κυκλοφορώντας (και) τη φετινή σεζόν με το αστέρι στο στήθος.

Έτσι στον Αστέρα άναψαν το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή του νεαρού επιθετικού στο Βόλο, φροντίζοντας ωστόσο να κρατήσουν ένα υψηλότατο ποσοστό μεταπώλησης που σύμφωνα με όσα «αλίευσε» το  SDNA  από Τρίπολη μεριά φτάνει ακόμα και το 60%!

Ποσοστό που σημειωτέον βάσει της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων δεν παραμένει στάνταρ στο 60% , αλλά θα κυμαίνεται σε χαμηλότερο (προκαθορισμένο) επίπεδο, μονάχα έτσι και ο Δουβίκας πάρει μεταγραφή από το Βόλο για άλλη ομάδα, έναντι ενός χαμηλού ποσού που επίσης είναι (προ)συμφωνημένο μεταξύ των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις