Ολυμπιακός Β.: Έρχεται Αργεντινός επιθετικός, αποκτά δανεικό παίκτη από την ΑΕΛ

Σον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις και στη συνέχεια να γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο, η διοίκηση ασχολείται και με τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο Ολυμπιακός έχει κλείσει Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως σέντερ φορ, όσο και στα άκρα. Είναι ενεργός ποδοσφαιριστής, καθώς το πρωτάθλημα στην Αργεντινή ολοκληρώθηκε χθες. Άμεσα ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στο Βόλο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει με την ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει από τους «βυσσινί» έναν ποδοσφαιριστή, ως δανεικό. Πρόκειται για νεαρό και εξελίξιμο παίκτη, ο οποίος είναι έτοιμος να προσφέρει αμέσως στην ομάδα. Πέρα από το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα προπονείται κανονικά με την ΑΕΛ, έχει αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Θα αποχωρήσει από την ομάδα ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήρθε φέτος το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, καθώς και ένας πιο έμπειρος παίκτης, ο οποίος άμεσα θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Βέβαια, ανάλογα με τις ανάγκες που θα υπάρξουν θα γίνουν και οι κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις. Ήδη η τεχνική ηγεσία έχει πλήρη εικόνα για τους παίκτες της ομάδας, όπως και η διοίκηση και μετά από συζήτηση που θα υπάρξει, θα παρθούν και οι αποφάσεις.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις