Ολυμπιακός Β.: Ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των τμημάτων τζούντο και πάλης

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είχε συνάντηση με τον προπονητή των τμημάτων τζούντο και πάλης του συλλόγου, Σωτήρη Τσόχα, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των τμημάτων. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Συνάντηση αντιπροσωπείας της διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα, τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Μουρτζίνο και το μέλος Αλέκο Μεταφτσή, με τον προπονητή των τμημάτων του τζούντο και της πάλης, Σωτήρη Τσόχα, πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων της διοίκησης για την ενημέρωση γύρω από τη πορεία των τμημάτων, αλλά και για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων τους ενόψει της νέας χρονιάς .

Το τμήμα του τζούντο είναι εγγεγραμμένο στην Ομοσπονδία και θα προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την έκδοση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από τη ΓΓΑ, ενώ θα δοθεί βαρύτητα και στο τμήμα της πάλης, το οποίο έχει την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΓΓΑ, αλλά  αντιμετωπίζει το  πρόβλημα της έλλειψης κατάλληλων αθλητικών χώρων.

Οι αθλητές και αθλήτριες των δύο τμημάτων προπονούνται στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου, αλλά αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με την Ατιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κυρία Κολυνδρίνη προκειμένου να δοθεί, εάν υπάρχει, μεγαλύτερος χώρος όπου θα είναι δυνατόν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο οι δεξιότητες των αθλητών και αθλητριών, υπό τη καθοδήγηση του Σωτήρη Τσόχα, εξειδικευμένου διπλωματούχου προπονητή αυτών των αθλημάτων, τα οποία να θυμίσουμε ότι είναι Ολυμπιακά αθλήματα.

Εν κατακλείδι η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 το 2021 θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη και προβολή αυτών των τμημάτων, στο πλαίσια των συνεχών  προσπαθειών της που κατατάσσουν (με βάση της ειδικές αθλητικές αναγνωρίσεις της ΓΓΑ) το σύλλογο μας στη κορυφή των αθλητικών συλλόγων της Μαγνησίας τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.

Καλούμε τους γονείς των παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν τα παιδιά τους με αυτά τα αθλήματα να εμπιστευτούν το σύλλογο μας και τον προπονητή του και μέσα από τη μαζικότητα να αναδείξουμε το ταλέντο τους.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2021 από όλους τους αθλητές και αθλήτριες και τον προπονητή των τμημάτων τζούντο και πάλης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις